in

Games: Grand Theft Auto V in lente 2013 te koop

Het was even heel stil rond het nieuwste deel in de Grand Theft Auto-reeks, maar nu heeft ontwikkelaar Rockstar Games eindelijk bekendgemaakt dat deel vijf in de lente van 2013 in de winkels ligt.

Eind 2011 werd het spel aangekondigd. De toen vrijgegeven trailer toont een Los Angeles-achtige stad, wat doet vermoeden dat spelers terug zullen gaan naar de San Andreas-regio uit het gelijknamige eerdere deel in de serie.
Sindsdien zijn alleen enkele screenshots vrijgegeven zonder extra informatie. Nu is dus de lanceerperiode bekendgemaakt. ‘Lente 2013’ is op zich geen verrassing: Rockstar heeft er een handje van om zijn spellen in april of mei uit te brengen.

Traditioneel gezien kruipen spelers in de GTA-serie in de huid van een crimineel en moeten ze zich omhoog werken in de onderwereld. In GTA IV stapten de makers hier echter van af en draaide het veel meer om de persoonlijke ontwikkeling van hoofdpersonage Nico Bellic. Mogelijk zet GTA V deze trend voort.Video: Yellow Claw ft. Ronnie Flex, Kid de Blits & Bokoesam – Nooit Meer Slapen (Remix)

Video: RTS – Juiste Keus