in

Game Of Thrones Prequel Serie, House of the Dragon, officieel bevestigd door HBO

Na het einde van Game of Thrones eerder dit jaar, heeft HBO bevestigd dat ze een prequel-serie maken over “House Targaryen”.

Het laatste seizoen werd door veel kijkers als teleurstellend beschouwd, waarbij een groot aantal schrijvers D.B Weiss en David Benioff beschuldigden van het afraffelen van het einde.

Dus er zijn natuurlijk wat zorgen over de vraag of een nieuwe serie de grootheid van Game of Thrones zal kunnen evenaren, of dat het in de voetsporen zal treden van de minder favoriete laatste acht afleveringen.

Maar goed, de makers zijn gisteravond laat op 29 oktober Twitter opgegaan om de nieuwe serie, getiteld “House Of The Dragon”, te bevestigen. Tot grote vreugde van veel fans hebben ze toegevoegd dat de serie wordt geschreven door Ryan Condal.

House Of The Dragon is mede-gecreëerd door Condol en Game of Thrones-schrijver George R. R. Martin, terwijl Miguel Sapochnik samenwerkt met Condal als showrunner, terwijl hij ook de pilot en extra afleveringen regisseert.

Gelukkig staat Sapochnik al bekend om het maken van uitstekende content in de GoT-wereld, want hij creëerde drie van de meest geliefde afleveringen van de originele show, namelijk “Hardhome”, “Battle of the Bastards” en “The Winds of Winter”.

Volgens Insider onthulde HBO ook dat de nieuwe serie zal bestaan uit 10 afleveringen die zich ongeveer 300 jaar vóór het eerste seizoen van Game of Thrones afspelen.Dochter sms’t overleden vader vier jaar lang en krijgt ineens een hartverwarmend antwoord terug

Legendary Amerikaanse acteur John Witherspoon (77) overleden