in

Game Of Thrones: Makers hebben 55 dagen gefilmd om één gigantische gevechtsscene te voltooien

We hebben een flink aantal epische veldslagen mogen zien in de afgelopen seizoenen van Game of Thrones. Maar volgens geruchten hebben we nog niks gezien vergeleken met wat er komen gaat.

Het lijkt erop dat ze in het laatste seizoen gaan voor de langste en meest uitgebreide clash ooit!

Volgens extreem goed geïnformeerde fans van Watchers on the Wall is het productieteam net klaar met het filmen van een strijd van enorme omvang in ‘Toom en Magheramorne’, Noord-Ierland. Met maar liefst twee en een halve maand – of 55 opeenvolgende nachten bikkelen om deze scene af te krijgen. Door sneeuw, wind en en lage temperaturen…. iedereen heeft 1000% gegeven.

De assistent-regisseur van de betreffende aflevering, Jonathan Quinlan, schreef een notitie voor de cast van de serie om hen te bedanken voor hun geduld en inzet. Vervolgens plaatste hij het bericht op Instagram en haalde het er snel weer af. Natuurlijk zijn daar per direct screenshots van gemaakt zoals jullie hieronder kunnen zien!

Om een kleine vergelijking te maken, duurde de Battle of the Bastards blijkbaar slechts de helft van de tijd en het budget om te filmen. Dit wordt EPIC!

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones wordt verwacht in 2019.Daniel Craig bevestigt dat hij terugkeert als James Bond

Lubach houdt zich aan zijn woord en verwijderd FB pagina met 364,114 volgers