in

Game Of Thrones: “Fire And Blood” Targaryen prequel serie in de maak

We hebben allemaal eerder dit jaar afscheid genomen van Game of Thrones en er waren veel mensen die niet echt blij waren het laatste seizoen. Dat is dus allemaal in het verleden en kan niet meer terug gedraaid worden.

Toen kwam het nieuws dat er een prequel-serie aan zit te komen. Een serie wat duizenden jaren terug zou gaan en de White Walkers meer naar voren zou brengen.

Maar nu hebben we nieuws meegekregen dat mensen heel enthousiast zou kunnen maken.

Volgens Deadline werkt HBO aan de productie van een prequel-serie die zich volledig richt op de Dragon-familie die beter bekend staat als de Targaryens.

Natuurlijk waren we al allemaal geobsedeerd door Dany en haar draken, maar de geschiedenis van haar bloedlijn is er één vol met veel dood, vernietiging en verovering.

De auteur van Game of Thrones, George R. R. Martin, heeft al een boek uitgegeven over de geschiedenis van de Targaryens genaamd “Fire and Blood”, wat betekent dat HBO veel bronmateriaal heeft om er iets kapot hards van te maken.

Deadline meldt dat de prequel-serie 300 jaar vóór Game of Thrones zou plaatsvinden en ‘het begin van het einde voor House Targaryen’ zou volgen.

Fire and Blood begint met Aegon de Veroveraar, die ook de heerser was die de ijzeren troon creëerde die iedereen in Westeros zo verdomd graag wilde hebben.

Het boek gaat gedetailleerd in op hoe de drakenfamilie herhaalde pogingen om de troon te veroveren afweerde, maar ook vanuit hun eigen gelederen.

Een burgeroorlog, bekend als de Dans van de Draken, verwoestte bijna hun familie en had kunnen voorkomen dat Dany ooit werd geboren.

Zodra er meer bekend is laten wij dat natuurlijk METEEN weten!Nederlandse Rob gaat internationaal viral met FB post over tepels

Release date van The Witcher en een aantal andere series is gelekt