in

Gaat niet goed met Fabrizio na Temptation Island VIPS

Credit: RTL

Het gaat helemaal niet helemaal zoals het hoort te gaan met Fabrizio na zijn deelname aan Temptation Island VIPS.

Zijn relatie met Pommeline is over, hij heeft een kind met een andere chick, iets waar hij nooit eerder over gepraat heeft. Tot nu… en zou regelmatig gespot zijn met verleidster Julia, ook zoenend dus het zou gaan om een intieme relatie. Geruchten blijven maar rondgaan over zijn gedrag en al met al krijgt Fabrizio heel veel shit over zich heen.

Fabrizio heeft zijn verhaal gedaan in een interview met het Belgische tijdschrift “Dag Allemaal”.

Hij verklaart dat hij de situatie heel graag wil uitleggen, maar daar de kans niet voor krijgt. Hij heeft namelijk een contract getekend voor zijn deelname aan Temptation Island VIPS waarin staat dat hij niks mag verklappen over zijn relatiestatus:

“Iedereen vindt mij een smeerlap, ik krijg dit nooit meer rechtgetrokken. Dit is een vreselijke situatie. Ik zit er helemaal doorheen. Ik heb gevraagd aan RTL om een uitzondering te maken op het contract zodat ik mijn hart eens kan luchten, maar ik krijg geen gehoor. Dit gaat nog eindigen met een burn-out of zware depressie.”

Ook over zijn kleine kindje geeft hij uitleg:

“Zijn mama en ik houden hem bewust uit de schijnwerpers. Ik hoor nu dat ik een onverantwoorde vader zou zijn, maar dat is regelrechte zever.”

Bron: Dag Allemaal / CosmopolitanIn de film “MON FRERE” zie je MHD zoals je hem nog nooit eerder zag

Bernio wilde via FB zijn recente ervaring in de trein even delen met iedereen