in

Ga rustig zitten want de eerste trailer van Deadpool 2 is hier

Zet 18 mei ook alvast in je agenda want we gaan naar de bios!

De nieuwe trailer van Deadpool 2 is hier en laat zien wie de nieuwe aartsvijand van Deadpool gaat zijn. De enige echte ‘Cable’…

Wie comic fan is weet natuurlijk wel wie Cable is. Cable (echte naam Nathan Christopher Summers) is een fictieve superheld uit de strips van Marvel Comics, en een lid van de X-Men en X-Force. Hij verscheen voor het eerst als Cable in The New Mutants #87 (maart 1990), maar verscheen al eerder als kind in Uncanny X-Men #201.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Cable is een mutant met telekinetische en telepathische gaven. Hij werd opgevoed in de toekomst, en was tijdelijk leider van het New Mutants team dat hij omvormde tot het sterkere X-Force-team. Sterker nog… Cable is de zoon van Scott Summers (Cyclops) en Madelyne Pryor. Van Madelyne werd later onthuld dat ze een kloon was van Jean Grey.

Deadpool en Cable gaan elkaar dus de kop inslaan in Deadpool 2. Wie weet worden ze aan het einde van de film nog vrienden van elkaar…. nadat ze elkaar flink hebben mishandeld natuurlijk.

Check de nieuwe trailer, geheel gemaakt in droge en ietwat cyniische Deadpoolstyle, hier onderaan de pagina.De 89 jarige Baddie Winkle be ‘Stealing your man since 1928’

Oh Goodies: Official Teaser Trailer van VENOM is hier!