in

G-Blog: Shia Labeouf is Van. Godlos

_40742
Het begint met een bar gevecht of 2 in 2012/ 2013 niks op aan te merken zoiets, die fase gaan we allemaal doorheen.

Dan horen we dat Shia in een nieuwe film speelt met Brad Pitt en je denkt meteen wauw dat word er eentje maar Shia neemt zijn rol te serieus, trekt een tand uit zijn mond en doucht weken niet, ‘Method Acting’ op zijn extreemst. Zijn mede acteurs ergeren zich mateloos hieraan.

DavidAyerFuryPittFlphototankbig01
Ze hebben hem helemaal rechts op de foto neergezet op afstand van de rest. Goh je zou je afvragen waarom lol.

Er was rond die tijd ook een incident met Alec Baldwin. Ze zouden samen een show doen op Broadway maar dat ging niet door. Quote Alec Bladwin: ‘The kid has an attitude problem’. Als Alec Baldwin zegt dat je een attitude probleem hebt dan is dat gewoon zo. Mensen beginnen hier en daar te fluisteren dat hij aan de drugs zit maar niks blijkt minder waar te zijn.

Tijdens de primaire van de film ‘Nymphomaniac’ gaat Shia de rode loper over met een papieren zak over zijn hoofd waarop staat ‘IM NOT FAMOUS ANY MORE’. Vanaf dit moment gaat het echt berg afwaarts met de jonge acteur.

140210141053-01-shia-labeouf-horizontal-gallery

-Arrestatie in een theater op Broadway flipt’m helemaal de pan uit tegen de acteurs en ook vervolgens tegen de beveiliging.
-Pist buiten tegen de muur aan van een restaurant en word op de black list gezet.
-Tijdens arrestatie ,vanwege een ander incident, spuugt hij op agenten en moet hij verplicht een masker op, na vrijlating loopt hij met een hele meute paparazzi achter zich aan, 5 blokken naar zijn hotel kamer toe. Onderweg komt hij in een schermutseling terecht met een zwerver om een petje. Het incident werd met camera en film vastgelegd. We kunnen nog even doorgaan zo wat incidenten betreft…

article-2671742-1F3218F100000578-106_636x382

Wat wel duidelijk is, is dat Shia een alcohol probleem heeft en hier recent nog hulp voor gezocht heeft. Hij werd gezien als de volgende mega ster die Hollywood, de big screen, en de wereld zou doen veroveren met zijn acteer talenten. Kijk’m nu ….#SMH

Shia LaBeouf leaves therapy session clutching Alcoholics Anonymous book

Nu komt de gouden vraag natuurlijk: Waarom doet hij dit?
Ik heb het een beetje onderzocht en vond een artikel van James Franco en hij zou wel eens gelijk kunnen hebben. Dit soort mensen doen immers alles met een reden. Zoveel opgebouwd succes gooi je niet zomaar weg .. toch?

James Franco over Shia:
“Though the wisdom of some of his actions may seem questionable, as an actor and artist I’m inclined to take an empathetic view of his conduct…Indeed I hope – and, yes, I know that this idea has pretentious or just plain ridiculous overtones – that his actions are intended as a piece of performance art, one in which a young man in a very public profession tries to reclaim his public persona.”

Tuurlijk, dit zou een hoop verklaren maar als je het aan mij vraagt is hij gewoon helemaal de draad kwijt. Volgens mij kan hij de druk van het streven naar perfectie niet aan. Volgens mij is dit typisch een geval van een acteur die de beste ooit wil zijn maar er achter gekomen is dat die rol helaas niet voor hem is weggelegd. Shia is een acteur die zich mateloos kan irriteren aan de professionaliteit van zijn mede acteurs. Hij maakt hier ook regelmatig opmerkingen over. Misschien mist hij ook een stukje erkenning van zijn collega’s wat zwaar bij hem valt. Kan zo nog een tal van redenen opnoemen maar dat betekent natuurlijk niet dat ik gelijk heb.

Maar goed, iets zegt tegen mij dat het hoogtepunt van dit debacle nog moet komen, we zien het met leden ogen aan en wachten het maar af.

Aantal films van Shia Labeouf:
2009 Transformers: Revenge of the Fallen
2010 Wall Street: Money Never Sleeps
2011 Transformers: Dark of the Moon
2012 Lawless
-The Company You Keep
2013 The Necessary Death of Charlie Countryman
-NymphomaniacTrack: Lil Durk ft. Johnny May Cash – I Go

Video: Lil Durk – Picture Perfect