in

G-Blog: Offerfeest X Dierendag

[hdvideo id=728]

We zien veel verontrustende berichten langs komen op social media dus ik achte het noodzakelijk om hier een G-Blog over te schrijven.

Het is de discussie van de dag, dierendag valt dit jaar op het zelfde dag als het offerfeest. Met het offerfeest herdenken moslims de bereidheid van de profeet Ibrahim zijn zoon te offeren, als een test van zijn geloof in Allah. Tijdens het offerfeest worden ‘schapen’ ritueel geslacht waarna het vlees wordt verdeeld onder familie leden en mensen die het wat minder hebben dan een ander. Ze vieren het dan gezellig samen met de familie en maken er een mooi feest van.

Verdeeldheid is weer opzienbarend aanwezig vandaag
Maar goed … natuurlijk is dit animo voor de ‘gemiddelde’ onnozele persoon om zich eens flink uit te laten over ‘moslims’ en hun ‘nare gewoonten’. Er wordt zelfs door sommige mensen geroepen,’Zwarte Piet mag niet meer, maar op dierendag het offerfeest vieren zeker wel?’. Wat vinden jullie van deze vergelijking?
Er wordt gevraagd waarom God, Ibrahim op zo een gruwelijke wijze zou willen testen, dan zou je ook kunnen vragen waarom Jezus nou moest sterven voor onze zonden. Toch…?

De Nederlandse Bio-Industrie
Het is grappig omdat 80% van de mensen die zeuren vandaag waarschijnlijk een stukje biefstuk of kip zullen eten die afkomstig zijn van de Nederlandse bio industrie die alles behalve hoog staat aangeschreven in de wereldranglijst van dieren die leed ondergaan voordat ze bij u op tafel terecht komen.

Hand in hand leven als 1
Het is eigenlijk best wel triest allemaal en zo zie je dat wij als mens zijnde nooit zullen ophouden met het wijzen van vingers naar elkaar. Wanneer zal de dag eens aanbreken dat de hele wereld in harmonie met elkaar zou kunnen leven. Dit zal naar mijn mening nooit gebeuren zolang wij blijven zien in kleuren en gewoontes. Daarmee wil ik zeggen dat acceptatie van een andermans geloof, traditie of cultuur altijd moeilijk is geweest. Daar stamt het woordje ‘cultureshock’ ook van af. Het is helaas onvermijdelijk.

Culturen verschillen
Voor de ene cultuur is het niet normaal om een hond in huis te houden, die mogen alleen op het erf en in een andere cultuur is het de normaalste zaak van de wereld om met je hond op 1 bed te slapen. Mijn hond is mijn vriend, maar het is de schuld van de circus eigenaar dat hij werd afgemaakt door 3 leeuwen, waarom, omdat leeuwen thuis horen in de natuur. Ga zo maar door.. Je kan dus voor elk onderwerp wat met dieren te maken heeft met een vreemde tegenstelling komen. Nu kan je zeggen dat een hond geen wild beest is, dan vraag ik aan jou of jij wel eens 2 grote honden heb zien vechten met elkaar? De vraag is ook of jij daar graag tussen wil springen? Als het je ‘eigen’ hond niet is, dat zal het antwoord 9 van de 10 keer ‘liever niet’ zijn.

Maar goed, laten we ook voorop stellen dat ‘schapen’ niet worden gehouden als huisdieren. Schapen worden nou eenmaal gefokt voor de slacht en kledingindustrie.

De PVV stelt kamer vragen

Vragen van de leden Graus, De Graaf en Wilders (allen PVV) aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de staatssecretaris van Economische Zaken over het Islamitisch Offerfeest op Werelddierendag.

1.) Bent u bekend met het feit dat de start van het Islamitisch Offerfeest dit jaar op dezelfde dag valt als Werelddierendag?

2.) Heeft u ooit een Islamitische slachtpartij bijgewoond? Zo neen, bent u op de hoogte van de respectloosheid en het grote dierenleed dat hiermee gepaard gaat?

3.) Deelt u voorts de mening dat de botte weigering om het Islamitische offerleed zelfs maar één dag uit te stellen, een grove belediging is voor de Nederlandse bevolking en hun traditie? Zo neen, waarom niet?

4.) Wist u dat Werelddierendag een dag is die wereldwijd op de agenda staat als hét moment waarop extra aandacht wordt besteed aan het welzijn van dieren, een dag om te vieren dat dieren rechten hebben en dat zij beschermd dienen te worden? Zo ja, waarom staat u toe dat er talloze dieren zwaar worden mishandeld?

5.) Deelt u onze mening dat er een einde moet komen aan deze barbaarse praktijken? Zo neen, waarom niet?

Het gaat niet om het slachtfeest
Zoals je in het bovenstaande filmpje kan zien gaat het gewoon niet om het slachtfeest. De haat voor moslims en hun cultuur ligt gewoon heel erg diep bij ontzettend veel Nederlanders en mensen uit het westen in het algemeen. Maar waarom is dit zo? Ik hoop dat jullie je willen mengen in deze discussie en wat commentaar achterlaten onderaan deze G-Blog. Wees niet bang om je uit te laten over het geheel we moeten namelijk zien en weten hoe wij tegenover elkaar staan voordat wij er collectief iets aan kunnen doen.
De vraag bij mij is waarom mensen van de PVV en organisaties zoals POW ned zo een breed platform krijgen om te spreken? Ze komen er mee weg ook elke keer. Het is te verwachten dat de volgende ‘Mohammed B’ opstaat en dit keer een hele katoorblok met zich mee neemt naar het hiernamaals. Zou niet in het zelfde gebouw willen zitten als ‘Geen Stijl’ en ‘Pow nieuws’. Dat is gewoon levensgevaarlijk #LOL.

Vleeseters zijn vandaag in het algemeen ‘hypocriet’ bezig.
Hebben jullie je wel eens verdiept in de wereldwijde bio-industrie en hebben jullie ooit eens opgemerkt hoeveel leed jou stukje vlees heeft moeten ondergaan voordat die op jou bordje terecht kwam? Typ de volgende zin in op Google en struin alle video’s eens af als je wilt. ‘animal cruelty in slaughterhouses’ copy-paste maar gewoon. Bepaal daarna maar of het ongepast is van de ‘moslims’ om het slachtfeest te vieren op ‘dierendag’ en vraag jij jezelf eens af wat jij er aan doet om dierenleed in zijn algeheel te bestrijden. Want hoe je het went of keert ben jij vandaag ‘een schaap in de kudde’ van schapen die zeuren over iets wat eigenlijk op dagelijkse basis gebeurd over de gehele wereld. Deze G-Blog is dus ook bedoeld om jullie allemaal ‘ritueel’ te slachten! #SMH

Ik eet geen vlees meer, al maanden niet. Ik ben bezig met een G-Blog waarin ik een gesprek met ‘God’ voer die zal binnenkort online gezet worden. Hierin zal ik ‘hem’ proberen te laten inzien dat hij moet aftreden als heerser van ons allemaal. Zijn wegen zijn ‘naar mijn mening’ niet meer van nu…

[poll id=”29″]


..


..


..


..


..MoJnoen ft. Stylez – Paranoia – Zij is gek (Deel II)

Video: G-Unit – Changes