in

G-Blog: Maak kennis met Lil Ty (LMFAO)

[hdvideo id=515]

Fist off all i need to say this in an other language man What The Fuck Is This? Jadakiss ff serieus man, gij doet gewoon alles voor geld of nie? … pannekoek! Ik snap niet waar dit ineens vandaan komt maar het dwong me wel even op onderzoek uit te gaan. #SMFH

Wie is deze Lil Ty en waar komt hij in godsnaam vandaan? En waarom springt een legende zoals Jadakiss met deze jongeman op een track. Allemaal vragen die ineens door mijn hoofd dwalen en zorgen voor hilarische onrust. Weet eerlijk gezegd niet of ik moet lachen, boos zijn of huilen na het zien van de bovenstaande video.

Ty Marazas een Rapper/Model/Acteurtje is geboren op 22 juni 1998 -_________-‘ OMG.
Hij is opgegroeid in de getto gedeelte van Germantown Philadelphia, PA (Hmmmm Oke). Naar eigen zeggen heeft Ty ‘alles gezien’ en begon met rappen op 12 jarige leeftijd. Quote: “I had so much pain trapped inside, and the only way I could let it out was through music”. Ty verteld ook dat hij dankzij zijn manager nog leeft en niet vast zit in de gevangenis.

Zijn debuut track in de majors was op Jadakiss zijn laatste mixtape ‘The Consigment’ (zie zijn naam nergens tussen staan en heb eerlijk gezegd geen zin om te zoeken). Schijnt dat hij ook een rol heeft in een major motion picture film genaamd ‘Richie’ die nog uitgebracht moet worden ergens ooit. Als ik de bronnen die dit beschrijven allemaal serieus kan nemen dan he….?

Naar eigen zeggen begint hij net! Quote (again) ‘I wont stop until I’m labeled as the greatest – Lil’Ty
Heb een freestyle video en een re-make van ‘Turn Down For What’ gevonden op Youtube en er is (gelukkig) eigenlijk niet zo gek veel meer te vinden van de blanke Lil Ty dan. Hey voor hetzelfde geld is hij 1 gevaarlijke gozertje van 45 kilo pak’m beet? En heeft ie reden genoeg om zichzelf voor te doen als een doorgewinterde crimineel en gangster naar (ons) de buitenwereld toe.

Ik wil niet als een hater overkomen maar gab dit is en komt gewoon belachelijk over op mij sorry. Bekijk het geheel op je gemak en oordeel voor jezelf a.u.b.FakkaTV: First of the Month Episode 1 World Premiere – Cam’Ron + EP

Track: Young Thug – Cash Talk