in

G Blog: Ik kan ZWEREN dat I Am Legend een andere einde had #WTF

Soms heb je van die dagen dat je een goede film wilt bekijken maar niks kan vinden en dan maar een gouwe ouwe opzet. #Herkenbaar?

Dus gister nacht had ik zoiets van ‘Weet je wat’ ik ga I Am legend van Will Smith maar nog een keertje bekijken. Het is tenslotte een hele goede film alleen het einde van de versie die op popcorn staat momenteel liet mij stomverbaasd en verward naar bed gaan. Like WHAT THE FUCK BRUH!

Oke.. ik had een paar glazen vodka op en dacht hmmm misschien ligt het aan het feit dat ik een beetje dronken ben maar dat is dus niet het geval.

Het einde van de versie die ik jaren geleden heb gezien is compleet anders dan die van gister. Het einde zoals ik hem herinner is dat Will Smith op een gegeven moment zijn hele lab incl. zichzelf en de zombies opblaast met een handgranaat en de twee medespelers (vrouw en jongetje) via een achterluikje ontsnappen met de serum die hij had ontwikkeld die de KV zombie virus kan genezen. Het lukt de vrouw en het jongetje om een soort van outpost te bereiken waar andere overlevende zich gevestigd hebben en klaar. Einde!

Alleen de versie die nu beschikbaar is met deze einde fucked die hele story en film COMPLEET THE FUCK UP YO!

Check de originele eind scene hieronder mennnn die is toch 10x beter dan zombies die ineens freaking emotioneel en loving gaan doen door elkaar op te tillen en te knuffelen en SHIT! Ik zeg je eerlijk ik ging niet alleen verward maar ook een beetje pissig naar bed gister.

[socialpoll id=”2287374″]Funny: Mensen gaan HAMMER met de Straight Outta Somewhere memes

#RIP Sean Price van Heltah Skeltah is overleden