in

G-Blog: Wat is dat toch met die stokjes ineens

selfie stick 2

Was weer eens lekker gaan stappen in mijn hoofdstad en iets viel mij ineens op terwijl ik aan het struinen was langs de grachten dit keer.

Wat is dat toch ineens met die stokjes overal? Ik zie het nu nog voornamelijk alleen bij de Oosterse toeristen maar jeeezz.. Ik vind het er echt niet uitzien dit. Het is eigenlijk een geniaal product. Het speelt direct in op een wereldwijde trend maar toch… Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden.
Je hebt in ieder geval minder kans op een verzoek van een toerist die vraagt of je even een foto wil maken. Had ik sowieso nooit last van maar goed.

Wat is dat toch met die stokjes ineens #SMH. Ik ga er maar iets van maken…

Anti Smetvrees & diefstal
Dit is sowieso een wonderbaarlijke uitvinding voor reizigers die last hebben van smetvrees? Of je met je vieze vuile tengels van me camera af kan blijven eindelijk! Ik heb zelf een stok nu…
En probeer me camera niet meer te stelen anders zwaait er wat? Hilarisch gewoon -________-‘

Superselfiestok.nl
In Nederland heb je tegenwoordig overal een webshop voor. Je hebt genoeg webshops die zich oriënteren rondom een enkel product. Dus de Selfie Stok mag hier natuurlijk niet in achterblijven.
Super selfie stok .nlgratis reclame :p

Selfies maken was toch een psychische stoornis?
De Amerikaanse psychiatrische organisatie APA heeft het een tijdje terug officieel bevestigd. Het nemen van ‘selfies’ is een psychische stoornis. De organisatie noemt de aandoening ‘Selfitis’ en het wordt gedefinieerd als de obsessieve wens om foto’s van jezelf te maken en ze op social media te delen. Vooral onzekere mensen die weinig eigenwaarde hebben, zouden snel geneigd zijn veel selfies te maken.

15062014Yolanthe.jpg.crop_displayYolanthe Cabau is de schuldige

Extra functies
Ik vind dat alle relschoppers en hooligans voortaan een selfie stok bij zich moeten hebben. Hij zal wel erg licht wegen op dit moment. Maar goed .. een gat in de markt van een gat in de markt vinden, ja dat kunnen we ook :p Denk dat 2 kilo ongeveer genoeg is. Zo heb je ook weerwoord op de wapen stok van een agent. Gewoon gaan schermen tegen die handel!

kutTBBman guarde bitchés!

De hit van de zomer
Je hebt hem al in huis voor €14.99 zie ik op de site van Superselfiestok.nl. Dat is geen geld eigenlijk. Ik zie bij de recensies dat iemand het zelfs ‘de hit van de zomer’ noemt. Ik ben niet echt een festivalganger maar kan me inbeelden dat ie op elke festival te koop is? En dat er daar ook van die ‘gekken’ rondlopen die bij elke podium een selfie maken? Met een stok?

Om even terug te komen bij een ‘psychische stoornis’. Is dat ding niet gevaarlijk voor mensen die echt last hebben van ‘Selfitis’? Volgens mij kan je iemand namelijk erg lelijk verwonden met zo een stok (kijkt heel serieus). Die Psychische patiënt zou hem maar ergens proberen in te steken waar die niet thuishoort… Ha!

Voordeel van de twijfel?
Nee -____________-‘

IMG_0223xwat een lelijke foto zeg… ze gebruikt m verkeerd

Vroeger
Nee gaat niet werken dit. Het is een leuk idee maar zoals je op de foto hierboven kan zien is het geen mooi aanblik zo’n stalen pijp dwars door je foto heen. Zoals je aan de buiging van de stok kan zien heeft ze ook nog eens goedkope Chinese troep te pakken. Zit er trouwens eentje heel sneaky verstopt in het midden! Hmmmm …

Mijn conclusie
Gewoon nee, tenzij je een hooligan bent en een legitiem reden hebt om een stok bij je te dragen. Bekijk de foto hieronder maar, een selfie stok of 2 had erg goed van pas gekomen op dat moment .. vind je niet? Stel je voor zeg…
125891218__404279bSponsored: Johnnie Walker – Blue Label

Mixtape: Fredo Santana – Walking Legend