in

G-Blog: Clash of The Asses White VS Black

495a2e6fa518d27a972f91f8c89a05b3_2_www_marquee_standard

Ik ben geboren in de jaren tachtig dus ik loop al een aardig tijdje mee. Ik stam nog af van de tijd dat blanke meiden gewoon helemaal geen billen hadden.

In de tijd dat ik nog een tiener was werd deze markt gedomineerd door meiden van bijvoorbeeld Surinaamse of Antilliaanse afkomst. Hey WTF happend… These white girls are takin ovah!

This is a WARNING!
Ik wil de nieuwe generatie en dan met name de meiden die nu 20 tot 25 jaar oud zijn even waarschuwen over het volgende. Ik kan snappen dat je denkt dat zoiets genetisch bepaald is en je denkt dat je mooie billen en benen automatisch meekrijgt vanwege je genen maar je hebt het mis.
Bubbeling tijden zijn verloren gegaan en Kaboela feesten zijn vervangen met feesten zoals Encore. Jullie billen krijgen geen old school work-out meer…Er word niet meer gedraaid en geschuurd.
Je denkt dat je kont mooi zit in die broek maar niks is minder waar. Het ziet er allemaal een beetje lui en fatsig uit tegenwoordig. Doet soms zelfs pijn om op te merken.

White girls zijn massaal aan het twerken geslagen.
Aan de andere kant zie je de blanke meiden zichzelf al een hele tijd suf trainen voor die curves. Twerken is ook nog niet zo heel lang geleden populair geworden. Dat is de bubbeling van white chiks geworden en shit got real damn quick…
En om heel eerlijk te zijn doen de Marokkaanse meiden het ook echt helemaal niet slecht hier in Nederland. Verre van zelfs… Als we het internationaal gaan bekijken zijn de billen van blanke meiden ook het meest begeerd.

kimklookKim Kardashian

No pun intended.
Ik wil niemand tegen de schenen trappen. Kan snappen dat dit een gevoelig onderwerp kan zijn lol. Sinds een hele tijd is er weer een rassen kwestie aan de gang waar uitgebreid verslag van word gedaan in de media. Ik wil met mijn billen blog geen olie op het vuur gooien. Het is absoluut niet discriminerend of vrouw onvriendelijk bedoeld.

Ik ben gewoon een onschuldige omstander die getuige is van verandering en evolutie. Begin die billen in te schrijven bij een gym of sportclub want jullie lopen een beetje achter in het Amsterdamse straatbeeld.

cover-3

Dit is wat we willen zien en jij kan dit ook hebben. Je moet er alleen wel wat voor doen. Gaat niet vanzelf allemaal.Video: Jazmine Sullivan ft. Meek Mill – Dumb

Video: Mo$heb ft.Nanksy – Van Mijn Wijk Tot Aan Jouw Wijk