in

G-Blog: Beijum Tattas be like Hopi rap G

[hdvideo id=525]

Kijk toch eens aan … iemand is zo lief geweest om er ondertiteling bij te doen voor ons. Zo kunnen we wat er gezegd word een beetje volgen.

Maak kennis met ‘naar eigen zeggen’ de beste rapper uit Beijum, wat geweldig dit…… Geef me 5 min om na te denken over de aanpak van deze G-Blog. Weet eerlijk gezegd niet zo goed hoe ik mijn gevoelens hierover moet beschrijven maar ik waag maar weer eens een poging.

Ten eerste #Free Hassen B want hij zit namelijk vast. Waarschijnlijk voor iets wat net zo zwakzinnig is als de bovenstaande video en persoon in de video. Laten we eerst eens beginnen uit te zoeken waar Beijum ligt. Heb namelijk nog nooit eerder gehoord van deze dorp?

Beijum is een wijk in het noorden van de stad Groningen. Beijum werd gebouwd in de jaren zeventig en tachtig van de 20e eeuw. De eerste bewoners van de nieuwe wijk betrokken hun nieuwbouwwoning in 1978. De wijk heeft twee winkelcentra. Klinkt heel spannend allemaal -_____________-‘.

Oke dus we weten nu dat Beijum een wijk is in Groningen. Hoe denken de bewoners van Beijum over ‘naar eigen zeggen’ de beste rapper uit hun wijk?
Verontschuldiging

Best DJ Axis je verontschuldigingen worden bij deze aanvaard. Ik zou het maar opnemen met de basisschool die bij heeft gedragen aan de productie van dit wezen. Vraag ook aan de lokale coffeeshop waarom ze methamfetamine/ Crystal Meth mengen met de hash en wiet die ze verkopen daar.

Laten we ook even terug gaan naar Hassen B, want die heeft namelijk ook skillz die hij maar al te graag tentoon stelt op video. Hij heeft een track met een ‘ik weet niet wat hij is’ Turk Ç genaamd ‘BODB’. Nog een meester werk uit de wijk. Bekijk die hieronder.

Mag ik vooropstellen dat dit soort jongetjes zichzelf niet kunnen zien. Ik bedoel dan echt ‘ZIEN’.
Ze kijken naar zichzelf in een spiegel en zien simpel weg iets anders. Kan er niks anders van maken dan ‘identiteitscrisis’. Aan de andere kant wil ik graag zeggen dat oefening kunst baart. Dus wie weet ….
Misschien produceert de wijk Beijum ooit een megaster en kan ik een nieuwe G-Blog schrijven….

Fabricando fit faberVideo: Dirtcaps X Jebroer – Miljoenen

Mixtape: NoizBoiz – Mixtape #2