in

G-Blog: Mensen die auto’s bekrassen #SMH

Auto Krassers Fakka NL Urban Lifestyle Blog Hiphop

Alle auto krassers opgelet, deze blog is speciaal geschreven voor jullie door iemand die graag jullie de moeder zou willen neuken als het even kan.

In mijn boekje zijn mensen die dat doen net zo laag als een pooier die minderjarigen uitbuit. In mijn boekje zijn mensen die dat doen geen mensen, maar een stelletje verkeerd geëvolueerde amfibieën zonder ruggengraat.

Klootzak!!!!!
Wat bezielt een persoon om zoiets raars te doen? Hey.. begrijp me niet verkeerd he, dat jij vreemd ben gegaan op je nu ex vriendin en zij daarom het o zo mooie woordje ‘KLOOTZAK’ in fantastische sierletters heeft gekrast in je deur is je eigen schuld. Dat kan ik nog door de vingers zien. Moet je maar niet een relatie aangaan met een debiel, but any HO! Het is gewoon niet normaal zoiets.

Auto Krassers Fakka NL urban lifestyle blog

Dit zijn taferelen van de alledaagse persoon neem ik aan. Die persoon met een 9 tot 5 die een afschuw heeft voor bijvoorbeeld motorclubs, die het heel erg vind als er een oud vrouwtje wordt beroofd en vol afschuw en gefocussed een artikel leest over ‘die’ pedofiel die in de buurt is komen wonen. Hey auto krassertje, goedemorgen flinkerd! Jij en die pedofiel schelen niet zo veel van elkaar. Jij behoort namelijk ook tot de categorie liever dood dan levend.

Ooit is er een onderzoek geweest in Engeland over het krasgedrag van de Britten, hieronder volgt de uitslag… let op!

57% van de Britten geven wel eens een sleutelbehandeling aan de auto van een bekende. De voornaamste reden hiervoor is jaloezie, of dit nu gericht is op een collega, buurman of bekende. Dan spoor je toch niet helemaal? Nee, ik weet het nog erger te maken. Maar liefst 70% (zeventig procent!) van de ondervraagden bekrassen de auto van een vreemde. Daarvan is 33% jaloers op de bolide, en 16% stond de kop van de bestuurder niet aan. Staat de auto te dicht op de ander geparkeerd, dan grijpt 11% naar de sleutels.

Nou geloof mij als ik zeg dat de uitslag in Nederland qua reden niet veel zou schelen met de Britten. Er lopen een zooitje achterlijke debielen rond hier in Nederland dat wil je niet weten!Jacques le Gen: Bescheidenheid Siert de Mens

Stalley ft. Rick Ross & August Alsina – One More Shot