in

G-Blog: Aanslagen Parijs mogelijk ‘valse flag’ operatie

Capture

Wat is een ‘Valse Flag’ operatie, waarom worden dit soort tactieken überhaupt toegepast en bestaat zoiets eigenlijk wel.

Operaties onder ‘valse vlag zijn operaties die dusdanig zijn ontworpen dat het lijkt alsof ze worden uitgevoerd door andere entiteiten. Zij kunnen worden uitgevoerd door regeringen, ondernemingen en andere organisaties en zijn zowel geheim als clandestien. Een militaire operatie onder valse vlag mist de bescherming van het oorlogsrecht. Volgens de Verdragen van Genève is het valselijk gebruik van de Rode Kruisvlag een oorlogsmisdaad.

De naam is afgeleid van het militaire concept van het varen onder valse kleuren, dat wil zeggen het varen onder de vlag van een ander land dan het eigen. Valse-vlagoperaties zijn niet uitsluitend beperkt tot oorlogs- en tegen-opstandoperaties maar zijn ook gebruikt gedurende vredestijd, bijvoorbeeld in Nederland bij de oprichting van de Marxistisch-Leninistische Partij van Nederland door de Binnenlandse Veiligheidsdienst maar ook in Italië tijdens de Strategie van spanning.

Vele bronnen vermelden dat 9/11 een Valse Flag operatie was van de VS die terreur uitoefende op eigen grondgebied om zo Irak binnen te kunnen vallen met een ‘legitieme’ reden. Wij zijn er zo naderhand ook van overtuigt dat dit ook werkelijk het geval was. Je kan dit weg plaatsen onder het mom van ‘De doel heiligt de middelen’.

Een aantal doelen:
-De kwaliteit van de rest van het leven in het westen
-De PRIJS van het leven in het westen (die moet koste wat het koste LAAG blijven)
-Ons manier van denken en doen

FOX-NEWS-ADMIT-FBI-HAVE-BEEN-INVOLVED-IN-17-FALSE-FLAG-TERROR-ATTACKS

Het was niet alleen om Irak binnen te vallen. Het was ‘The Jump Off’ voor een hele reeks gebeurtenissen waar wij nu met z’n allen getuige van zijn en machteloos op toekijken.

Een land moet je als bedrijf zien of te wel een machine. Een machine kan niet werken zonder stroom. Alleen hebben onze machines niet alleen stroom nodig maar een shit load of oil zodat alle auto’s op de weg kunnen blijven en alle mensjes naar hun werk kunnen. Als de benzineprijs van de één op de andere dag verdubbelt ontstaan er rellen en chaos.

Dus… als het op de ene plek ‘bijna’ op is, is het van strategisch belang dat je een ‘andere’ plek gaat overheersen om de ‘toekomst’ veilig te stellen.

Maar welk land of persoon is zo ziek in zijn hoofd om hier een oké voor te geven en wat is het ‘grotere’ plaatje die dit motiveert. Wat zijn de achterliggende gedachten van het geheel. De achterliggende gedachte van het geheel zijn wij allemaal… Daarmee bedoel ik jij, ik en de rest van de ‘westerse’ maatschappij.

We hebben wat bewijs in de vorm van een heel oud militair document uit de verenigde staten waarin ‘Valse Flag’ scenario’s en opties worden voorgesteld om Cuba binnen te kunnen vallen en wat je leest zal zeer schokkend kunnen zijn en vooral ongelooflijk.

Capture

Een DECLASSIFIED TOP SECRET DOCUMENT ‘1962’
Waarbij men een verbijsteren kijkje in de keuken krijgt van de geopolitiek/ militaire strategische industrie van het Amerika ten tijde van de Cuba crisis. Een advies voor diverse scenario’s om een reden te hebben om Cuba binnen te vallen. Zie hieronder het volgende:
– burgerluchtvaart vliegtuigen uit de lucht schieten <<(hmm klinkt bekend he deze?) – militair personeel een aanslag laten plegen in het uniform van de vijand
– schepen uit het water blazen
– dubbelagenten willekeurige mensen op straat te laten neerschieten
complete persscenario’s om de bevolking te bedotten en mee te neme in de oorlogshitserij etc

Dit is vanaf pagina 9 te lezen op het volgende pdf bestand van een ‘Declassified Top Secret Document uit 1962’.

Laten we even kijken naar de gebeurtenissen in Frankrijk. We hebben Irak en libie geplunderd en zijn nu bezig in Syrië. We weten allemaal wel wat er te halen valt daar en vooral dat Syrië eerst moet vallen zodat wij door kunnen gaan naar Iran. Alleen hebben de acties in Syrië een bijwerking en dat is de stroom van vluchtelingen die onze kant op komen. Die bijwerking moet tegengewerkt worden en dat is gewoon goed aan het lukken. Mensen gillen nu overal ‘Grenzen dicht’. We willen immers kunnen plunderen en onze machtspositie versterken in de wereld zonder dat het ons teveel kost en niet ten koste van onze ‘eigen’ mensen gaat. Democratie moet er zijn en dat ‘overal’. Ook in Rusland en China 😉

Weet je wat de aanstichters van dit geheel niet tof vinden om te zien? Bijvoorbeeld die mensen in een dorpje, of op een treinstation of ergens anders met bloemen, ballonnetjes en spandoeken in hand waarop staat ‘Vluchtelingen Welkom’. Ze zingen liedjes, zijn blij en staan daar met open armen. <<< Hey maar dit is toch niet de bedoeling, weet je hoeveel geld dat kost? Of is dit juist 'WEL' de bedoeling #LOL. 'I love it when a good plan comes together' (Hannibal The A-Team) Mensen dit is vooropgezet door een ongelooflijk nauwkeurige machine dit dit al jaren aan het plannen is. Zelfs de bijwerking van een vluchtelingen stroom, het moet namelijk 'geloofwaardig' zijn he. We bestrijden terreur al 10 jaar lang en hebben NU pas echt last van massale migratie. Dan is het nu dus ook tijd voor een verschrikkelijke 'aanslag' in Europa. De aanslag op Parijs is jaren geleden al gepland en er staat nog meer te gebeuren want niet iedereen is nog volledig 'overtuigt'. Niet dat, dat hoeft hoor. Die mensen doen toch wel wat ze willen. Wat gaan wij als volk hieraan doen? Dat is het enigste wat ik wil weten. Is de prijs van jullie benzine dit nu echt allemaal waard of niet? Tussen neus en lippen door. Vladimir Putin gaat 150.000 soldaten Syrië in sturen om een einde te maken aan ISIS en waarom?

“It is very clear that Russia wants to sweep up the west of the country, taking Raqqa and all the oil and gas resources around Palmyra.Ronda Rousey verliest voor het eerst na brute K.O. trap #HolyShit

Eye Candy: Dit is wat wij willen zien na zo een heftige weekend!