in

FYI: Degene die THUG LIFE heeft getatoeëerd bij 2Pac leeft en werkt in Nederland nu

Degene die THUG LIFE heeft getatoeëerd bij 2Pac leeft en werkt in Nederland nu.

Zijn naam is Erik Blair en hij heeft een shop genaamd ‘Subculture Tattoo II‘ in Amsterdam. Dus als jij er ooit aan hebt gedacht om een Thug Life tatoeage te nemen dan kan je dat natuurlijk het beste bij de man zelf zetten die het geprikt heeft op de buik van Pac.

Erik was destijds wat jonger en minder ervaren als dat hij dat nu is. Hij is er ook niet vies van om toe te geven dat het niet zijn beste werk ooit is maar dat is tegenwoordig allemaal anders.

Erik komt uit LA en daar heeft hij best veel bekende mensen getatoeëerd. Hieronder volgt een lijst van celebs die hij onder handen heeft genomen.

Tupac Shakur, Angelina Jolie, Courtney Love, Robbie Williams, Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig), Chyler Leigh, Carrie Fisher, Michael Madsen, Billy Bob Thornton, Jonny Lee Miller, Jack Osbourne, Flava Flav, Heavy D, Juliette Lewis, Grandmaster Flash, Melly Mel, Coolio, Dave Lombardo (Slayer), Peter Criss (Kiss), Vanilla Ice en meer!

Het adres van zijn shop is Eerste Bloemdwarsstraat 13, 1016KR te Amsterdam. Go check it out!!!De Cash Me Ousside Girl is aan het mixen met producers van Eminem

Temptation Island: ‘Rosanna opgenomen in ziekenhuis na ruige nacht met Alex’