in

Funny: Wakker worden met getatoeëerde bril op je gezicht #SMFH

media_xll_3384260

Deze man maakte een vrijgezellenfeest wel heel onvergetelijk.

Hij werd na een wilde nacht wakker met een getatoeëerde Ray-Ban zonnebril op zijn neus. In eerste instantie dacht de vijftiger dat het om een grapje met een watervaste stift ging. Maar na enig boen-en schrobwerk bleek het toch om een echte tattoo te gaan.

De man uit Wales was een weekend op stap in Blackpool voor een vrijgezellenfeest van een vriend, toen hij impulsief deze tattoo liet zetten. ,,Ik wist de volgende ochtend niet meer dat ik de tattoo had laten zetten, want ik was heel erg dronken. Ik dacht eerst dat het een geintje was, maar dat bleek niet zo te zijn”, vertelt hij aan Daily Mail.

De tattoo werd al twee jaar geleden gezet. In eerste instantie interesseerde de man het niet zoveel, maar een opmerking van een onbekende man in een bar schopte hem wakker. ,,De ochtend na de opmerking werd ik wakker en dacht ik voor het eerst wat mijn vrienden en familie er eigenlijk van vonden. Ik wilde niet langer dat ze zich zouden schamen als ze bij me waren. Daarom besloot ik het weg te gaan halen.”
Capture
Behandeling
Inmiddels is de behandeling om de zonnebriltattoo weg te halen voltooid. Toch scheelde het niet veel of hij was er nooit aan begonnen: ,,Van vrienden had ik gehoord dat de tattoo plaats zou kunnen maken voor littekens. Voordat ik hier aan zou beginnen wilde ik dus zeker weten dat dat bij mij niet zou gaan gebeuren.”

Hij besloot zijn tattoo toch te behandelen en na zes afspraken was de vijftiger verlost van zijn permanente zonnebril. Maar gelukkig hebben ze de foto’s nog!

Vijf jaar geleden dook er een soortgelijk verhaal op. Toen bleek het om een doordachte marketingstunt te gaan van Ray-Ban. Het lijkt niet logisch dat de brillengigant dezelfde actie nu herhaalt.

Bron: ADFamilie & vrienden vrezen voor leven Chris Brown vanwege Sizzurp

Ladies: The Game VS Rich Homie Quan #JunkInDaTrunk