in

Funny: Dame gaat viral na klacht over badpak dat verkeerd zit bij haar vagina

Hier heeft ze het badpak ondersteboven aan

Een studente slide in de DM van een webshop om te klagen over een badpak. Ze voelde zich ontzettend beschaamd omdat haar vagina steeds te zien was tijdens het dragen van dat ding.

Lyndsey Brown was op vakantie op Ibiza met een aantal vriendinne toen ze naar de “Ocean Beach Club” ging met een blauw en roze schouder-zwempak aan. Alleen had ze helaas niet echt door dat ze dat ding ondersteboven had aangetrokken hahaha!

De modestudent uit Glasgow merkte dat ze het kostuum de hele nacht moest bijstellen omdat hij vagina steeds te zien was, dus besloot ze om het merk te benaderen en haar verlegenheid te uiten. De rest is eigenlijk een beetje geschiedenis lol.

Haar vriendin vond het zo grappig dat ze besloot om een tweet te plaatsen over het geheel wat sindsdien viral is gegaan. En eerlijk, het is ook echt funny ….

Het is haar achteraf toch gelukt om het alsnog op de juiste manier aan te trekken en ze ziet er super spang uit in dat ding LMFAO! Body is wel on point we might add mate, good looking Lyndsey!

View this post on Instagram

Ocean ??

A post shared by Lyndsey ? (@lyndseybrownx) onDROOMBAAN: Deze miljonair betaalt je 5580,- per festival waar je hem naartoe brengt

Funny: Mensen vergelijken ‘Thicc’ Starfish met Patrick van SpongeBob