in

Frans beste nationaliteit ter wereld, Nederland ook zeer hoog gerangschikt

Heerlijk eten, goede wijnen en een aantal van de meest romantische bestemmingen op aarde. Het is misschien geen verrassing dat Frans voor het achtste jaar op rij wordt gerangschikt als de beste nationaliteit op aarde.

Volgens de Quality of Nationality Index (QNI) van Kälin en Kochenov, die nationaliteiten rangschikt op een aantal factoren, staat Frans nog steeds bovenaan de top 10 van nationaliteiten, op de voet gevolgd door Duitsland, Nederland en Denemarken.

Deze factoren omvatten de externe waarde van een nationaliteit, evenals de invloed ervan op het bieden van kansen aan mensen buiten hun land van herkomst. Andere beoordeelde factoren waren welzijn, onderwijs, gezondheidszorg, levenskansen en vestiging.

Duitsland en Nederland volgden op een gedeelde tweede plaats, beide scoorden een zeer nauwe 82,8%. Men gelooft dat Frankrijk in staat was marginaal on top te staan vanwege hun grotere vestigingsvrijheid.

Europese landen doen het ieder jaar over het algemeen goed volgens de QNI Index. Amerika staat op nummertje 25 momenteel….Kijken: Mexicaanse Youtuber opgenomen in Ziekenhuis na het eten van 2 Madame Jeanette Pepers

Geruchten: Volgens Twitter gebruiker PSErebus is de PS5 vanaf november 2020 te koop