in

Foto’s: gepensioneerde timmerman gaat viral door zijn grillige maar functionele meubels

Scheefgetrokken of gebarsten meubels zijn niet ideaal, tenzij het zo is vanwege het ontwerp, en dat is precies wat de grillige kasten van Henk Verhoeff zo speciaal maakt.

De gepensioneerde timmerman uit Auckland, Nieuw-Zeeland, ging onlangs viral, nadat zijn dochter foto’s van zijn verbazingwekkende houten kasten op Facebook begon te posten.

Op het eerste gezicht lijken ze digitaal veranderd om de illusie van scheuren of krommingen te creëren, maar in werkelijkheid zijn ze op die manier met de hand ontworpen en in elkaar gezet. En wat zijn creaties nog meer speciaal maakt, is dat ze functioneel blijven, ondanks hun schijnbare gebreken. De laden gaan allemaal open en dicht, en ondanks de beperkte ruimte hebben duizenden hun bereidheid verklaard te betalen om één van de houten wonderen van Henk Verhoeff in huis te hebben.

Kijk hieronder maar waarom! Heb altijd al een Adams familie achtige woning willen hebben. Ik zou een heel huis vol met dit soort spul willen hebben:

All picture cedit: One Of A Kind Woodwork Creations By HenkZou jij het recht in eigen handen nemen zoals deze man deed als je kind wordt misbruikt?

Kijken: zogenaamde medium neemt de benen voor Alberto Stegeman