in

Fortnite geeft reactie op Lifetime Ban van FaZe Jarvis en verwerpen zijn verontschuldiging

De makers van Fortnite zijn standvastig in hun besluit om een 17-jarige YouTuber voor het leven te bannen en zeggen valsspelers zoals hij ‘ruïneren het’ voor iedereen.

Jarvis Kaye, ook bekend als FaZe Jarvis, werd betrapt met het gebruiken van Aimbots door het uploaden van gameplayvideo’s naar zijn kanaal waarin hij het geheel demonstreert. Het gaat hier om een cheat die de nauwkeurigheid van een schot enorm verbetert.

De tienermiljonair, een online gamingster met meer dan twee miljoen abonnees op YouTube en meer dan 200.000 volgers op Twitch, zei dat hij niet dacht dat zijn acties tot een verbod zouden leiden. Maar Epic Games, het bedrijf achter het free-to-play-fenomeen, is standvastig: Kaye blijft verbannen.

Een woordvoerder van Epic Games legde het geheel uit aan The Sun:

We have a zero-tolerance policy for the usage of cheat software. When people use aimbots or other cheat technologies to gain an unfair advantage, they ruin games for people who are playing fairly.

Kaye is lid van het FaZe Clan eSports-team en staat erop dat hij alleen aimbot-software voor entertainmentdoeleinden gebruikte: ‘of course I have never done this in a competitive game mode at all’.

Zijn video waarin hij jammert als een klein kind heeft al bijna 10 miljoen weergaven. Heeft m aardig wat opgeleverd aan inkomsten tot nu. Gelukkig zijn er nog genoeg andere games waar hij leuk content mee kan maken.Deze Guy was super Pissig omdat iemand een Slot aan zijn Oor Tunnel had gehangen

Kijken: Angstaanjagende vis met ‘menselijk gezicht’ gespot in Chinese meer