in ,

FML: Instagrammer/ gamer girl verkoopt haar badwater aan ‘Thirsty Gamers’

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Ff serieus, kijk hoe mensen hun geld verdienen en wij maar slaven met die 9 tot die never ending 500.000 miljoen triljoen werkuren. FML for real…

Deze chick verkoopt nu dus haar “oude” badwater aan haar fans in potjes. Hoe simpel wil je rijk worden. En die lui kopen het ook nog eens. 30 USD per potje …

Cosplayster Belle Delphine trolde onlangs haar 3,8 miljoen volgers door te doen alsof ze haar eigen Pornhub-kanaal zou gaan aanmaken als een van haar foto’s meer dan een miljoen likes zou halen, wat het deed – in feite was het bijna het dubbele.

Credit: BelleDelphine / Pornhub

En true to her word met eigenlijk weinig keus, heeft ze vervolgens wel een kanaal opgezet op pornhub, maar de dromen van haar geile volgers werden verbrijzeld toen haar clip “Belle Delphine strokes two BIG cocks” uiteindelijk vertoonde hoe ze in bed lag te spelen met twee speelgoed hanen . Klassieke manier van trollen om eerlijk te zijn. Wat een baas ook eigenlijk haha!

De video’s hebben echt 100 duizenden views vergaard inmiddels.

Ze heeft in totaal 11 video’s geüpload, waaronder “Belle gets scissored”, waar ze simpelweg met een echte schaar speelt, en “Pewdiepie goes all the way inside Belle Delphine”, waar ze een foto van de YouTuber in haar mond stopt en opeet.

De video’s veroorzaakten een beetje een meltdown bij haar volgers. Sommige mensen zagen de grappige kant van haar trollerij wel in, anderen echt absoluut niet gewoon.

Credit: FML: Belle Delphine / InstagramDe teaser trailer van de “Penoza” film is hier

Instagram, Facebook & Whatsapp ervaren al de hele middag storing