in

Fight Club: Woeste miss-kandidate rukt kroontje van hoofd winnares #LOL

[hdvideo id=962]

Opschudding tijdens de verkiezing van Miss Amazon 2015 in het Braziliaanse Manaus op vrijdagavond. Een kandidate die haar nederlaag niet kon verwerken, graaide het kroontje van het hoofd van de winnende kandidate en gooide het op de grond.

Carolina Toledo (20) werd verkozen tot Miss Amazon en zal later dit jaar de staat Amazonas vertegenwoorden tijdens de verkiezing van Miss Brazil. Duidelijk een klap in het gezicht van tegenkandidate Sheislane Hayalla, die op een dramatische manier duidelijk maakte dat zij liever gewonnen had.

Op beelden is te zien hoe het sieraad van haar hoofd wordt getrokken en tegen de grond werd gesmeten. Volgens The Mirror werd er ook nog even flink gescholden. Van de scène circuleren beelden op YouTube.

De slechte verliezer verklaarde achteraf: ,,Ze verdiende het niet om te winnen”. Sheislane beschuldigt de nieuwe Miss Amazon van het kopen van de weg naar de titel. Carolina wenste niet te reageren op de verdachtmaking en zei enkel dat winnen haar ‘een ongelooflijk gevoel’ bezorgde.

Bron: ADRick Ross ft. Big Sean – I Don’t Fuck With You (Remix)

Suge Knight zegt: ‘Ik deed het niet bewust’