in

Figging – Nieuwe sex kink waarbij mensen gember in hun butt laten stoppen

Normale sex doet het gewoon niet meer voor sommige mensen en dan gaan ze de raarste dingen uitproberen. Hoe dit dan vervolgens bij een ander terecht komt en uiteindelijk beland in ons vizier, zodat wij het weer met jullie kunnen delen, blijft een raadsel.

Hoogstwaarschijnlijk mond op mond waarbij iemand zegt tegen een ander. Je raad nooit wat hij/zij ineens deed. We hadden sex in de keuken, hij/zij was daarvoor gember aan het snijden en de rest is geschiedenis.

Figging of Gingering creëert een warm, tintelend of branderig gevoel dat sommige mensen op een opwindende manier erotisch, intens, vernederend of pijnlijk vinden. Het gember wordt wel op een speciale manier gesneden zodat het niet in je aars verdwijnt en nooit meer teruggevonden wordt. Dat dan weer wel…

Hoewel gember het meest voorkomende is om te gebruiken bij Figgin, kun je eigenlijk alles gebruiken wat brand in je mond of een soort gelijk effect heeft waarbij er warmte vrijkomt. Hete pepers, kaneel, knoflook, peper, tabasco-saus, pepermuntolie (eigenlijk alles met het woord “peper” erin!) kan worden gebruikt maar dat hangt dus van je pijngrens af en wat je nou wel of niet fijn vindt.

Wil je weten hoe dit eruitziet? Google dan eventjes het woordje Figging en kijk dan naar de afbeeldingen. Zucht….

Mocht je het toch gaan proberen dit weekend en misschien vannacht al in een dronken bui…. Hou het dan a.u.b. op gember en steek geen madame jeanette erin oké?Trailer: Pokemon the Movie – Mewtwo Strikes Back Evolution

Oren vrouw verminkt nadat piercings geïnfecteerd waren geraakt