in

FIFA heeft ZWARE concurrentie van PES welke is beter volgens jullie?

img_55c4ee8b48f58

Gister is de nieuwste versie van FIFA (16) uitgekomen en deze staat onder vuur bij de profs.

Op de nieuwste versie van FIFA is veel kritiek. Overall zien gamerecensenten het als een goede voetbalgame, maar er is wel een en ander op te merken aan de gameplay. Zo voelt FIFA dit jaar wat stroperig aan, het speelt wat langzaam. Het is heel lang breien aan een aanval. De spelers draaien langzaam om hun as, het is echt werken. Als je even snel een potje FIFA wilt spelen, dan kan dat vervelend zijn.”

De grote concurrent van FIFA, Pro Evolution Soccer (PES), heeft het afgelopen jaar ook niet stilgezeten. PES is dit jaar, na een aantal zwakkere versies, goed teruggekomen. Bij dat spel haal je veel meer voldoening uit het perfect getimede steekpassje dan bij FIFA, waar het toch vooral om rennende poppetjes gaat. Mensen die PES binnen halen, raken FIFA niet meer aan.

Niet de absolute top
Techsite Tweakers stelt dat FIFA dit jaar niet langer de beste voetbalgame is. “FIFA 16 slaagt erin realistisch voetbal te tonen in een game, maar daarbij hoort de vraag of ultiem realisme wel een garantie is voor ultiem spelplezier. Bij vlagen lijdt het laatste onder het eerste”, aldus de website. “FIFA 16 is een goede game, maar om aan de absolute top te blijven is meer nodig.”

Power Unlimited geeft nog de voorkeur aan FIFA, al is het onderlinge verschil met PES minimaal.

[socialpoll id=”2296921″]Leefstijl: TENA – Protection Verband voor Urineverlies of incontinentie bij mannen

Op Pornhub plaatst men soms echt de RAARSTE comments