in

FB viral post Irak Veteraan: NL van plan om IS strijders en hun familie terug naar Nederland te halen

Rust in vrede: Dave Steensma en Jeroen Severs

Irak veteraan Hans plaatst een hartverscheurende oproep en bericht op Facebook en gaat viral.

Het bericht van Hans, gedateerd op 31 oktober, is op dit moment meer dan 9000 keer gedeeld en heeft bijna 5000 likes vergaard.

Hans maakt zich zorgen om de veiligheid van de mensen in dit land en vind het ronduit schandalig dat zijn collega’s om het leven zijn gekomen tijdens hun dienst in Irak om vervolgens te lezen dat Nederland van plan is om IS strijders en hun familie terug naar Nederland te halen.

Check zijn caption hieronder:

De laatste weken kan ik geen krant of Facebook pagina open slaan en lezen dat Nederland van plan is om IS strijders en hun familie terug naar Nederland te halen.
Dit is als Irak veteraan en mens ongelooflijk! Mensen die het nodig vonden om Nederland de rug toe te keren en zich in zetten voor het kalifaat. Met huis en haard vertrokken de strijders en dachten dat ze in Irak/Syrië het “beloofde land” zouden vinden. Jaren lang slachten deze IS strijders in de naam van IS/Allah burgers en Iraakse militairen op extreem brute wijze af. Deze beelden waren wereldwijd te zien. Iedereen herinnert zich deze beelden waarin mensen van flat’s werden geduwd. Mensen die op live op tv werden onthoofd.
En verdronken in hun eigen bloed. Vrouwen die geen volledige gezichtsbedekkende kleding droegen werden gestenigd. De Jordaanse piloot die in een kooi levend werd verbrand. De groep Iraakse militairen die in een kooi in de rivier verdronken werden. De beelden staan op ons netvlies gebrand. IS strijders die Iraakse burgers onderwierpen aan de shaira en kinderen in de naam van Allah zich zelf opbliezen of burgers op allerlei manieren vermoorden. De lijst van oorlogsmisdaden is extreem lang. En nu nadat IS verslagen is en ondergronds verder gaat willen deze oorlogsmisdadigers weg uit het “beloofde land”. Terug met hangende pootjes naar het land dat ze jaren lang onderhield. Een dak en eten bood. Een uitkering of baan bood. De mogelijkheid hun cultuur en geloof na te leven. Aan gezinshereniging deed en waar ze vrij en veilig konden leven. Deze mensen zijn naar mijn idee nooit meer welkom in Nederland. Jullie wilde toch zo graag weg hier..blijf dan ook weg hier. Julie hebben je kans gehad. Wat mij het meeste dwars zit is dat ik als Irak veteraan collega’s heb verloren tijdens onze missies in Irak. Deze collega’s hebben de ultieme prijs betaald voor de wederopbouw van jullie prachtige Iraakse land. Met het terug halen van deze IS oorlogsmisdadigers breng je niet alleen de veiligheid van Nederland in gevaar. Maar denk even aan de ouders en familieleden van de gevallen collega’s. Deze collega’s zijn niet voor niets om het leven gekomen. Terug halen van deze IS oorlogsmisdadigers is levensgevaarlijk voor de Nederlandse samenleving. En respectloos voor de familie van Dave Steensma en Jeroen Severs. We leven in Nederland vrij en in veiligheid. Laten we dat zo houden en laat die IS oorlogsmisdadigers en hun familie lekker weg blijven. En laten we stil staan bij de families van Dave en Jeroen..

Hans
QPO

Wat is jullie mening hierover? Laat het aan ons weten via social media!HEF creëert zijn eigen ‘Jerry’s’ vloei | Mascotte Draait Door

Bizar: Minderjarige jongeren in NL halen 100.000 euro binnen door afpersen met naaktfoto’s