in

FB Viral post: Dame verhuist en zegt – “Ik heb mij hond inderdaad in het bos gedumpt ja”

Er gaat momenteel een hele controversiële post viral op Facebook van een dame die geëmigreerd is naar het buitenland maar eerst haar hond naar eigen zeggen heeft gedumpt in het bos.

Ze plaatste de post op Facebook waar het al 2,8 d. opmerkingen heeft en al 438 keer is gedeeld. Mensen reageren ontzettend geschokt en verontwaardigt op haar post. Het is een hele rel aan het veroorzaken op Facebook. Het zou om een Rottweiler gaan met de naam Gucci.

Zie haar text hieronder….

Ik heb mij hond inderdaad in het bos gedump ja oke leuk. Hij heb nu toch goeie baas ervoor terug gekregen lol heb geen spijt kon hem toch niet meenemen naat DR. En hij is toch vals hij beet heletijd en springt en krast heel me huis onder hij maak al me meubels kapot dus ben blij dat hij nu bij iemand is die voor hem kan zorgen. Ik heb ook een kind en die hond kan je niet vertrouwen bij een kleintje en nu opkkren met jullie negative comments weet nu wel kankerschapen ik woon toch niet meer in Nederland. YoedelodokiTrailer: Mensen kunnen Netflix docu “Don’t F**k With Cats” maar moeilijk verteren

Kijken: ‘s Werelds grootste “Elephant Toothpaste” experiment ooit