in

FB Viral: moeder ontzettend boos over hoe het eraan toegaat bij haar kind op school

“Als zoontje vanmiddag of wanneer dan ook last blijkt te hebben, of erin word geramd dat dit het nieuwe normaal is, blijft hij thuis. De tering ermee.”

Loes is ontzettend boos over hoe het eraan toegaat nu met de coronacrisis op de basisschool van haar kind. Ze praat over een vieze sfeer en grote mensen die heel gek aan het doen zijn.

Ze plaatste haar betoog in een groep op Facebook genaamd “NEE tegen 1,5 meter”. Vanuit die groep is haar verhaal nu viral aan het gaan en 90% van de mensen die reageren geven haar groot gelijk.

Lees haar verhaal hieronder en laat weten via social media wat jullie van het geheel vinden.

Met tranen over mijn wangen weggelopen net, van zoontje naar school brengen. Wat een achterlijke poppenkast. Eerste wat we meteen moesten zien waren grote borden met anderhalve meter afstand houden in koeie letters, dranghekken, bruikbare idioot met geel hestje erbij, bij elke ingang een leerkracht, tevens bruikbare idioten, die als ze al denken dat ouders te dicht bij de ingang komen zegt “geen ouders binnen”…mijn 7 jarige die met behalve zijn overblijftas ook een loodzware tas vol huiswerk zelf naar binnen moest zien te sjouwen,bij de deur buiten afscheid moeten nemen en mijn intense boosheid en verdriet aanvoelen…om van te kosten. De leerkracht die zag dat zoontje en ik het moeilijk hadden ook nog even zeggen “is even wennen he, mama die niet meer binnenkomt” heb haar een dodelijke blik toegeworpen, want nee dame, hier gaan we niet aan wennen, deze nieuwe abnormaal. Mag denk ik in mijn handjes wrijven, nja,vooral zoontje, dat ze aanboden hem te helpen met die loodzware huiswerktas, een hele “opluchting”.
Je weet dat dit alles speelt en toch, als het zover is is geen mentale voorbereiding voldoende. Zowel zoontje als ik zijn hoog sensitief, dus die vieze sfeer was ook bij school voelbaar.
Ben blij dat ik zoontje vanmorgen weer heb gezegd, “laat de juffen maar kletsen over corona, anderhalve meter afstand houden ect…veel grote mensen zijn heel gek aan het doen, laat ze maar kletsen, je hebt 2 oren, die gekkigheid de ene oor binnen laten komen en direct via andere oor eruit”
Als zoontje vanmiddag of wanneer dan ook last blijkt te hebben, of erin word geramd dat dit het nieuwe normaal is, blijft hij thuis. De tering ermee.Ladies: er is een nieuwe “spreid je benen challenge” op TikTok

Kijken: Mike Tyson (53) laat in trainingsvideo zien dat hij helemaal terug is