in

Fans van “Twilight” kunnen nu Bella’s huis huren via Airbnb

Het charmante huis van Bella in de film “Twilight” in Saint Helens bij Portland schijnt de perfecte vakantiebestemming te zijn voor maximaal tien personen.

Hoewel de Twilight-saga een behoorlijk slechte score heeft op Rotten Tomatoes, scoort het kitschhuis dat in de kaskraker verscheen een uitstekende score op Airbnb. Gelegen in het hart van de natuur in Saint Helens, Oregon, trekt de Swan-villa, waar Charlie en zijn dochter woonden, momenteel grote aantallen gasten aan.

Voor 330 of 440 dollar per nacht kan dit aangename huis met 5 kamers (allemaal met kingsize bedden) worden gereserveerd voor minimaal twee nachten, als je minimaal 8 maanden van tevoren reserveert. Volgens de beschrijving kunnen fans van Twilight iconische plaatsen uit de films zowel in het huis als in de omgeving ontdekken, van de slaapkamer van Bella (Kristen Stewart) tot het prieel waar Edward (Robert Pattinson) op zijn geliefde wachtte.

Dus hebben jullie een speciale gelegenheid binnenkort zoals een huwelijksreis bijvoorbeeld… just thinking out loud here. Dan weet je wat je te doen staat!Pizza is een gezonder ontbijt dan de meeste type Cornflakes

6-jarig meisje koopt huis van $8 Miljoen Dollar