in

Famkelouise heeft een ft. met LouiVos, de video ervan is best wel geinig

Heel internet is verontwaardigd over het geheel, wederom meer disslikes dan likes…

Famkelouise heeft maling aan wat jullie vinden en LouiVos blijkbaar ook. Maar wie laat zijn leven ook leiden door meningen van anderen?

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Er is niemand die dat wilt. Los daarvan is er genoeg ruimte in de game voor een Famke en haar succes rechtvaardigt het geheel ook nog eens, ondanks alle negatieve reacties.

Terwijl jullie gal spugen over deze collab, stromen de views rustig binnen en staat ze nummertje #3 trending op Youtube. Daarnaast heeft ze in totaal al bijna 10 miljoen streams op Spotify en bijna een half miljoen luisteraars. Die 10 mil op Spotify zijn alleen al goed voor een kleine 30 a 36.000 euro.

Deze chick heeft gewoon +/- 50 ruggen of meer binnen geharkt met haar muziek tot nu. En dit is pas haar 3de single.

Als jullie denken dat zij ooit nog gaat stoppen met muziek maken dan slaan jullie de plank daar HE LE MAAL mis. En zolang er rappers zijn die gewoon meedoen als ze betaald krijgen, fuck it. Het draait tegenwoordig toch alleen maar om de saaf neef. Beter ga jij bedenken hoe je financiële vrijheid gaat creëren voor jezelf want Famke is hard op weg daarmee.

Het is ons wel opgevallen dat de nieuwe track van Famke wel HEEL erg veel weg heeft van een track van Tory Lanez genaamd ‘I Sip”. Beluister de track van Lanez hieronder. Copy beats, words and flows much?

Maar goed, ondertussen geven Famkelouise en LouiVos ook nog eens geen ene flikker om onze mening…Hoteleigenaar zet Youtuber publiekelijk voor schut op Facebook & Twitter

Fredo Santana is overleden op 27-jarige leeftijd