in

Famke Louise over breuk met voormalige management: ‘Ik voelde me een nepartiest’

Aanstaande zaterdag staat Famke Louise in een uitverkocht Paradiso met nummers die ze naar eigen zeggen zelf heeft geschreven.

Ze heeft aan tafel bij Beau een boekje opengedaan over hoe het allemaal een jaar geleden verliep en waarom ze heeft gebroken met haar voormalige management “Leo en Jayjay”. Ze zegt dat ze het niet echt prettig heeft gehad en het op een geven moment zo druk had dat ze er geen plezier meer in had. Ook zegt ze dat er een bepaald “imago” voor haar werd gecreëerd waar ze het waarschijnlijk niet heel erg mee eens was.

“Ik ben uiteindelijk gestopt met dat management, omdat ik gewoon heel erg veel moeite had met het feit dat ik mezelf niet kon ontwikkelen op de manier waarop ik dat wilde doen. Er werd voor mij door iemand anders een bepaald imago gecreëerd. Ik was de uitvoering daarvan. Ik kon helemaal niet mijn eigen creativiteit gebruiken en voelde me eigenlijk een beetje een nepartiest”, vertelt ze. “Op een gegeven moment heb je het zo druk en heb je er geen plezier meer in.”

Check het fragment hieronder:Ojee: Gevangenisstraf bij rijden met een slok op vanaf 2020

Kijken: Hierom is Taghi niet te pakken in Iran volgens John van den Heuvel