in

FALSE: Naaktvideo Whatsapp niet gerelateerd aan vermeende Hitlergroet en afgelopen weekend

Er gaat op dit moment als een lopen vuurtje een video rond op Whatsapp en daarbij wordt vermeld dat het zou gaan om de jongen die de vermeende Hitlergroet zou hebben gemaakt.

We plaatsten eerder vandaag al een artikel daarover met een slow motion video en de meningen zijn natuurlijk verdeeld. Als je de slow motion beelden bekijkt lijkt het niet echt op een Hitlergroet maar als je de onderstaande beelden bekijkt, weer wel (soort van). Heel erg verwarrend natuurlijk.

Om even terug te komen op de video die rondgestuurd wordt waar jullie hier onderaan de pagina een screenshot van kunnen bekijken. Deze is naar ons weten al meer dan een maand oud. We hebben in ieder geval bevestigd kunnen krijgen dat deze bij onze bron binnenkwam op 15 oktober en te maken heeft met een inbraak of ripdeal.

In de video is te zien dat een jongen naakt op zijn knieën op de grond ligt en er een pistool naar hem wordt gericht waarbij er wordt afgeteld en gesproken wordt over een adres.

Het is dus niet gerelateerd aan de vermeende Hitlergroet van afgelopen weekend maar zo wordt het wel rondgestuurd op Whatsapp. Wij hebben het al 5 keer binnengekregen vanuit verschillende kanten. Of het ook werkelijk om dezelfde jongen gaat konden wij niet met 100% zekerheid achterhalen helaas.

Als iemand meer informatie heeft over dat filmpje, graag sturen naar fakkanl@gmail.com. Wij zullen uiterst discreet omgaan met de informatie die wij ontvangen.Kijken: Eerlijk is eerlijk, dit lijkt dus niet echt op een Hitlergroet

LMFAO: Zoekterm “Zwarte Piet” Trending op Pornhub