in

FakkaTV: Snitch beweert dat Suge Knight achter de hit op Biggie Smalls zat

Er is oud en nog nooit eerder vertoonde beeldmateriaal opgedoken van een getuige die beweert dat Suge de hit op Christopher Wallace AKA Biggie Smalls financierde.

Op 22 augustus jongstleden is Russel Pool overleden. Dat was de hoofdrechercheur die destijds de moord op Biggie Smalls onderzocht. Hij was altijd van mening dat Suge en oud politie agenten uit LA achter de moord op Biggie zaten. Het verhaal van de man in de bovenstaande video bevestigd zijn bevindingen.

De man zegt dat hij aanwezig was bij een meeting tussen Suge Knight en een aantal agenten van de LAPD waarbij er gesproken en onderhandeld werd over een hit op Biggie Smalls. De man in de bovenstaande video beweert dat hij het geld heeft getransporteerd van LA naar Phoenix om de hit te financieren. Hij noemt heel gedetailleerd namen van de betrokkenen en locaties op.

Geruchten in LA gaan al jaren rond over minstens 15 moorden gelinkt aan Suge en waar hij achter zou zitten. Hij lijkt de Holleeder van LA wel die Suge….

Zijn exacte woorden waren:
“I Transported moneys interstate between Los Angeles and Phoenix to arrange the hit on Biggie Smalls.”#LOL: 50 zegt dat French Montana Diddy z’n Bitch is

The Game vingert vriendinnetje in het Park en… wait for it!