in

FakkaTV: Oude man wordt elke dag bezocht door wilde Kolibrie #ErgBijzonder

[hdvideo id=785]

Elke dag heeft 83-jarige Joao Silvestrini de meest ongewone bezoeker die jij je maar kan voorstellen, een Kolibrie! Hij vliegt in en uit de keuken raam van zijn Braziliaanse huis en dat meerdere keren per dag. Hij komt langs voor een gezellig babbeltje en wat suikerwater.

Het verhaal van de ongewone vriendschap tussen mens en vogel is populair geworden op Facebook, Joao filmde de vogel en plaatste de video online een tijdje geleden. De beelden laten zien hoe de Kolibrie geduldig rond vliegt en wacht toch de oude man het suikerwater aanbied.

Joao is een bachelor en een gepensioneerde ornitholoog. Hij wordt wakker ‘s ochtends om 5.30 en loopt naar het keukenraam, maakt die open en wacht op zijn kleine vriend. Het duurt niet lang voordat de kleine vogel arriveert en ze herhalen het ritueel een paar keer per dag.

Alhoewel hij veel geniet van het gezelschap van de Kolibrie weet Joao dat het van korte duur zal zijn. Hij zegt namelijk dat de vogel groeit en uiteindelijk opzoek zal gaan naar voedsel uit andere bronnen. Hij is al bijna volwassen en zal mij uiteindelijk verlaten, maar dat is het leven, zegt hij.FakkaTV: Dit interview tussen Zach Galifianakis en Brad Pitt is freakin funny

0

Het verjaardagsfeest van Kim Kardashian ziet er saai uit