in

FakkaTV: Lil Kleine begon met scheldpartij…

Een avondje uit eindigde voor rapper Lil’ Kleine in een vechtpartij. Zijn manager liet eerder vandaag aan RTL Boulevard weten dat Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen, maar het verhaal krijgt nog een staartje.

De manager van de rapper vermoedde dat Lil’ Kleine het opnam voor een meisje. Verschillende bronnen die anoniem willen blijven, laten aan RTL Boulevard weten dat de vork heel anders in de steel zit. Volgens een bron begon de rapper het meisje uit het niets uit te schelden.

Je kan een stukje van de scheldpartij zien vanaf 03.40 in de bovenstaande video. Het is duidelijk te horen dat Lil’ Kleine de jongen in kwestie aan het provoceren is.

Een andere bron legt het verhaal verder uit en zegt dat Jorik het minderjarige meisje een maand geleden had ontmoet in het uitgaansleven. Die avond is zij in beschonken toestand met de muzikant naar huis gegaan. Het meisje wilde naar huis gaan, maar Jorik werd agressief en hield dat tegen. Uiteindelijk heeft ze haar biezen gepakt toen de rapper lag te slapen.

De bronnen vertellen dat Jorik en het meisje elkaar woensdagavond, de avond van de vechtpartij, voor het eerst weer zagen en dat de muzikant begon met haar uit te schelden. Daarna volgde de vechtpartij. De grote onbekende man die de rapper een paar klappen heeft verkocht, is volgens onze bronnen helemaal niet onbekend, maar een vriend van Jorik. Hij wilde dat Jorik zich normaal zou gedragen tegen het meisje.

Het management van Lil’ Kleine wilde niet verder op dit verhaal reageren en lieten het bij de eerdere verklaring.

VERGEET ONS NIET TE VOLGEN VIA INSTAGRAM @FakkaNL

Bron: RTL Nieuws/ BoulevardFakkaTV: Sait van Altijd Geslaagd Ruzie Met FunX

Video: Almighty Mirra – Scannen (prod. M_Maestro)