in

FakkaTV: Je knokkels knakken kan dus helemaal geen kwaad

Dit is hoe je knokkels kraken eruit ziet onder een röntgenapparaat!

Het kraken van je knokkels kan dus eigenlijk helemaal geen kwaad. Als je het doet is het bijna zeker dat iemand wel eens tegen je gezegd heeft dat je er reuma van kan krijgen of iets dergelijks. Dat is dus helemaal niet het geval.

Lange tijd werd aangenomen dat de ‘knak’ werd veroorzaakt door knappende gasbelletjes, maar uit MRI-beelden blijkt dat het geluid juist ontstaat door de vorming van het belletje en niet het knappen ervan.

Knakken kan geen kwaad
Het klinkt onheilspellend maar toch levert dat vingerknakken geen schade op. Lange tijd werd gedacht dat het tot slijtage of een ontsteking van de gewrichten (artritis) kan leiden. Maar een onderzoek waarbij vingerknakkers werden vergeleken met niet-knakkers leverde geen verschil op in de structuur van hun gewrichten. Ook een gewrichtsanalyse van honderden mensen die dertig, veertig jaar lang hun vingers hadden geknakt, wees niet op schade.

Flexing my knuckles under a fluoroscope.Edit: The device used is also known as an X-ray image intensifier.Hetrosexuele vrouwen raken voor het eerst de vagina van een andere vrouw aan

Katt Williams Sucker-Punched een tiener en wordt ge-Man Handeld