in

FakkaTV: Durex – SOS Condoms

[hdvideo id=131]

Het zou je maar overkomen. Je bent eindelijk in die intieme situatie terecht gekomen waar je zo lang op gewacht hebt, maar je hebt geen condoom bij je. Veilige seks staat natuurlijk voorrop dus wat doe je dan? Juist! Dat toestel pakken waar-ie voor bedoeld is. Dan hebben we het over je smartphone met de SOS Condoms-app.

In de SOS-Condoms-app moet je je locatie aangeven, vervolgens kies je welke condooms je wilt en selecteer je de betaalwijze. Binnen enkele minuten staat er een ‘pizzakoerier’, ‘politieagent’ of een ‘toerist’ voor de deur om je bestelling te leveren. De service is van 16.00 uur tot 04.00 uur beschikbaar en is als eerste in Dubai getest. Daar schijnt het behoorlijk succesvol te zijn. Wij probeerden het ook even uit, maar helaas, de service is nog niet in Nederland beschikbaar. Daarom hebben we maar snel een stem achter gelaten op de SOS Condoms Facebookpagina.

Check onderstaande video om te zien hoe Durex de app op een briljante wijze in de markt zet en via deze link zet je de SOS Condoms-app alvast op je smartphone zodat jij straks één van de eersten bent die geen pizzakorier, maar een condoomkoerier op de stoep hebt staan. Veilige seks is natuurlijk beter dan geen seks, toch?!

 FakkaTV: Game of Thrones Trailer #2 – Vengeance

Video: 50 Cent – The Funeral