in

FakkaTV: Dit noem je Islamophobia

Een 14-jarige jongen die vol trots zijn zelf in elkaar geknutselde klok mee naar school nam, kreeg niet de reactie die hij verwachtte.

In plaats van een klopje op de schouder voor het vernuftige werkje, werd hij geboeid afgevoerd. Waarom? Docenten dachten dat Ahmed Mohamed, zoals de Amerikaanse jongen heet, een bom had gemaakt.

amBNPtO

Volgens Dallas Morning News nam de tiener de zelfgemaakte klok (zie foto) mee naar school, om aan zijn leraar Techniek te tonen. Die zei dat „het er erg mooi uitzag”, maar adviseerde Ahmed om „de klok niet aan andere docenten te laten zien”. Dat advies kwam te laat.

Te Laat
Tijdens een andere les ging het klokje af, waarop Ahmed het tevoorschijn toverde en een lerares het apparaat zag. Ze twijfelde geen moment en waarschuwde de schooldirecteur, die op zijn beurt de politie inschakelde.

Ze had ook eerst aan Ahmed kunnen vragen wat het was en waarom hij dit bij zich had?

Gearriveerde agenten ondervroegen Ahmed, die aangaf dat het ‘gewoon’ om een klok ging. Daar ging de politie echter niet mee akkoord, vooral omdat Ahmed niet „meer informatie” kon geven. Hierop werd Ahmed geboeid afgevoerd.
Hij werd vastgehouden in een detentiecentrum, moest vingerafdrukken afgeven en er werden foto’s van hem gemaakt.

CPAFMKrUkAABI2aVideo: Broederliefde ft. William Araujo – Moral

Dus deze kill gaf zijn vriendin toestemming om zijn penis tussen een krultang te zetten