in

FakkaTV: De meest brutale serveerster ooit werkt bij Ed Debevic’s in Chicago

Mensen die in Chicago wonen, weten dat je niet naar het restaurant Ed Debevic’s moet komen voor een vriendelijke service.

Daar werkt namelijk serveerster Cherry. Zij mag zich met recht een van de meest onbeschofte serveersters noemen.

Een familie uit Idaho maakte een filmpje van de brutale vrouw. Op het moment van schrijven is het filmpje al meer dan 4 miljoen keer bekeken. Cherry, wiens echte naam Kryssie Ridolfi is, werkt al elf jaar in de uitgaansgelegenheid. Ze maakt er een act van mensen zo grof mogelijk te woord te staan. De oud actrice legt uit: „Ik deed precies hetzelfde zoals ik altijd doe. De familie kon mijn brutaliteit wel waarderen en speelde daar goed op in”, vertelt de lompe serveerster tegen CBS.

De brutale benadering van klanten zal haar geen windeieren leggen. „Er zijn steeds meer tafels bezet in mijn deel van het restaurant. Dat is fijn. Sinds het filmpje viral is gegaan, moet ik veel meer handtekeningen uitdelen.”

Ondanks dat Ridolfi een beetje verrast is door alle aandacht, geniet ze er wel van. „Ik heb zo veel nieuwe vrienden en berichten op Facebook”, besluit ze.FakkaTV: Porno sterren delen hun meest ranzige ervaringen

Video: Tragedy Khadafi ft. Thea van Seijen – Nuff Said (Prod. by Shroom)