in

Fail: Gast verkleedt zich als Pennywise om New Yorkers in metro’s bang te maken

Een of andere grapjas dacht dat het grappig was om door metro’s te lopen in New York en hoopt zo om mensen bang te maken.

Aan de video die viral gaat via een of ander Instagram account is te zien dat de aanwezige New Yorkers in ieder geval niet echt onder de indruk waren.

Hij riep ook nog eens “We all float down here”.

Het gaat om een 26-jarige goochelaar Alejandro Torres die eigenlijk van plan was om later in de week video’s te posten en viral te gaan via zijn eigen account. Maar dat gaat wellicht niet meer zo makkelijk nadat die andere Instagram account z’n shine gewoon te vroeg heeft gestolen…. LMFAO!

Maar goed, ze hebben hem wel erin getagged iig…. Hij heeft nu maar liefst 702 volgers op Instagram en plaatste de volgende caption over het geheel bij zijn onderstaande Insta post.

I was planning on posting this much later in the week but I’m starting to go viral on @subwaycreatures so now is the time to introduce you all to my good friend Pennywise. Next week I’ll be releasing a video myself with the hope of it going viral. Please please share it when it comes out next week! It would mean the world to me

Give the guy a follow mates…. zijn outfit was wel echt on point en misschien krijgen we dan footage te zien van mensen die wel een beetje geschrokken waren.Netflix komt met nieuwe Horror serie over een gestoorde heks – Marianne

We hebben nieuwe informatie over de film “The Irishman” van Martin Scorsese