in

Facebook heeft officieel een nieuwe datingfunctie gelanceerd

Facebook Dating is eindelijk hier voor ons, en het brengt Facebook Official naar een heel nieuw niveau. Het bedrijf heeft deze week de nieuwe toevoeging geïntroduceerd in de VS, waarmee elke Facebook-gebruiker van 18 jaar en ouder een datingprofiel kan maken dat losstaat van je hoofdaccount. En het is gratis….. doei Badoo!

In Colombia zijn mensen al een jaar gebruikt aan het maken van de nieuwe dienst.

De nieuwe dating feature van het sociale netwerk (een tabblad dat op de app zelf naast je evenementen, groepen, Marketplace, enz. staat) werkt op dezelfde manier als andere dating-apps omdat je je ervoor moet aanmelden om het te kunnen gebruiken en zichtbaar te worden voor potentiële dates (die zich ook hebben aangemeld).

Vervolgens zal het algoritme geschikte singles aan je voorstellen op basis van uw eigen voorkeuren, interesses, locatie en gemeenschappelijke vrienden.

Gebruikers kunnen instellen dat hun Instagram-posts automatisch ook op hun datingprofiel verschijnen. Stories die mensen op Facebook en Instagram zetten, kunnen binnenkort ook worden doorgeleid naar de datingdienst.

Verder kunnen gebruikers hun eigen Facebook-vrienden en Instagram-volgers op een geheime ‘crush-lijst’ zetten. Als de ander dat ook doet, kunnen ze aan elkaar worden voorgesteld. Gebeurt dat niet, zullen gebruikers niet aan hun vrienden worden gekoppeld.

Begin volgend jaar beschikbaar in Nederland!Studie: vrouwen slaan DNA op van elke man met wie ze ooit sex hebben gehad

Khabib €5.8 miljoen rijker na winst op Dustin Poirier