in

Facebook baas zat op een verhoogde stoel voor extra comfort

Ze wouden hem namelijk nemen zonder vaseline, maar dat is niet echt gelukt

Facebooktopman Mark Zuckerberg moest zich gisteravond in de Amerikaanse Senaat verantwoorden voor het schandaal rond Cambridge Analytica. De senatoren legden hem soms het vuur aan de schenen, maar bleken eigenlijk helemaal niet zoveel te weten over Facebook.

Er zijn wel een aantal opmerkelijke momenten geweest tijdens de zitting en daarnaast zat meneer Zuckerberg op een verhoogde stoel met een extra kussen. Zuckerberg is namelijk 1.70 meter lang en heeft een smal postuur. De één zou denken dat hij de kussen gebruikte om wat groter over te komen maar de team van Zuckerberg geeft aan dat de stoel noodzakelijk was om hem wat extra comfort te geven.

Al met al toch best wel vaag en erg funny zo een booster seat.

Daarnaast leek het of die oude mannen die tegenover hem zaten niet zo goed wisten hoe social media en met name Facebook werkt. Natuurlijk zaten ze daar om dat volledig te achterhalen maar sommige vragen waren toch best wel cringy.

De Facebooktopman gaat er waarschijnlijk goed vanaf komen. Facebook is een techbedrijf wat een vooraanstaande en leidinggevende rol speelt en dat gaat blijven doen op gebied van technologische ontwikkeling in de VS.

Daarnaast zijn de zakken van Zuckerberg onwijs diep. Als hij wat moet inleveren zal het vooralsnog geen probleem zijn. Daar komt hij wel weer bovenop.

Daarnaast werd er gevraagd aan de heer Zuckerberg of hij het ermee eens is als er gesteld wordt dat zijn bedrijf een monopoly positie beheert op social-media gebied. Zijn antwoord daarop was natuurlijk “Nee”. Dat is net alsof je aan een Vos vraagt of hij ooit een kip heeft gegeten…

Check de hele zitting van 5 uur via de onderstaande video.Vrouw van Keizer bevalt in de auto van een zoontje

Dit filmpje van een jongen die jodelt in Wallmart heeft bijna 4 miljoen views…