in

Fabrieksarbeider overleden nadat collega perslucht slang in zijn anus stak en aanzette

Hij had de collega twee jaar eerder nog geholpen aan zijn baan

Credit: CEN

Een fabrieksarbeider is helaas overleden nadat een collega van hem naar verluidt een slang met perslucht in zijn anus had gestoken en hem had aangezet.

Ravinder, 40, was werknemer bij een multiplexfabriek in Nangloi Jat, een dorp in Delhi in Noord-India.

Lokale media hebben gemeld dat Ravinder, die regelmatig werd bespot op het werkvloer vanwege gescheurde en oude kleding wat hij droeg, werd aangevallen door zijn collega Anjan Misra toen hij bukte om iets op te rapen.
Misra zou toen naar verluidt de slang van een industriële persluchtmachine in de anus van Ravinder hebben gestopt en vervolgens de slang hebben aangezet. De lachbui van Misra en de rest van zijn collega’s was niet van lange duur. Ravinder stortte in en werd naar een ziekenhuis gebracht met zware interne verwondingen.

De luchtcompressor, die in de multiplexfabriek werd gebruikt om blokken hout door te zagen, was buitengewoon krachtig en nadat de slang in zijn anus was gestoken, zou Ravinder gestruikeld zijn voordat hij instortte.

Ravinder had Misra, twee jaar eerder, geholpen aan zijn baan in de fabriek.

Collega Ram Kishan zei tegen de lokale media: “We hebben de manager gewaarschuwd en Ravinder naar de plaatselijke dispensary gebracht en vervolgens naar een overheidsziekenhuis waar hij later op de dag stierf tijdens de behandeling.”

Ravinder is naar verluidt overleden aan interne bloedingen en orgaanschade.

Lokale media melden dat Misra’s collega’s hem staande hielden totdat de politie arriveerde. De politie controleert nu ook de camerabeelden van de fabriek om te zien of er nog iemand anders bij betrokken was.

Het is nog niet duidelijk of het incident te maken had met een gemene prank of een extreem geval van pesterij op het werkvloer.Nachtclub Club One, voorheen No Limit nog maar net open en nu alweer beschoten

Superdrug verkoopt eetbare gummiberen die je helpen ‘bruin te worden’