in

Fabiola plaatste een intieme foto met Ronnie Flex, hier gaat beef met Famke dus om

Wij hebben ons links en rechts laten informeren of de huidige stand van zaken tussen Fabiola en Famke. Volgens verschillende bronnen zou het gaan om Ronnie Flex.

Het schijnt dat Fabiola intiem is geweest met Ronnie in een periode dat het eventjes uit was met Famke. Of ze ook daadwerkelijk sex hebben gehad is vooralsnog onbekend. Famke zou Fabiola daar ook vragen over gesteld hebben. Daar is een screenshot van aanwezig. Deze screenshot is van februari van dit jaar. Zo stuurde ze via DM: “He… er gaat een verhaal rond over jou en Ro. Klopt dat?” Fabiola bevestigt en ontkent niks. Wel zegt ze in een interview met 6 Inside destijds dat ze het ‘heel gezellig’ hebben gehad.

Vandaag poste Fabiola een foto van haar en Ronnie waarin te zien is dat ze hem een kus op de wang geeft? De caption van de foto is ook:

No way back bitch

Fabiola is er klaar mee en laat het er niet bij zitten. Dinsdagavond werd de blondine de discotheek uitgezet nadat Famke Louise daar volgens Fabiola opdracht voor gaf en daarom besluit Fabiola nu een rechtszaak te beginnen tegen de desbetreffende club.

Misschien heeft het gedoe tussen Fabiola en Ronnie echt een nare nasmaak achtergelaten bij Famke en is dit de reden dat ze niet eens in de buurt wilt zijn van Fabiola?Volgens nieuwe lek over hele gekke specs komt de PS5 begin 2020 uit

Dit is de nieuwe aartsrivaal van Tommy Shelby in seizoen 5 van Peaky Blinders