in

F*** the Police: politiechef Ad Smit in tegenaanval: ‘Meer verduistering bij politie en justitie’

Hij is gepakt en is dus maar gaan snitchen op zijn eigen #GANG

Met oneervol ontslag is de Amsterdamse politiechef Ad Smit vrijdag middag de laan uitgestuurd. Maar dat ontslag accepteert hij niet zomaar. Smit gaat in hoger beroep én beschuldigt acht anderen van ‘verduistering in dienstbetrekking’.

De politiechef zou met geld van de politie (de belasting betaler dus) zijn familie en vrienden getrakteerd hebben op uitjes naar Ajax, restaurants en weten wij veel wat nog meer. Hij zou ook nog eens vertrouwelijk informatie met derden hebben gedeeld. Hij werd hiervoor ontslagen gister en kreeg een lekkere portie oneervol ontslag met extra veel jus op zijn bordje mee naar huis. Doeg Adje Latje, het beste ermee!

In de Telegraaf geeft meneer Smit toe dat hij ‘onhandig’ is geweest. Onhandig… laten wij daar gerust “corrupt” van maken.

Adje Latje is nu helemaal in die FUCK the POLICE modus gerold. Hij beschuldigt nu tegelijkertijd acht andere ‘hoge politie- en justitiecollega’s die ook meeprofiteerden‘. Het gaat om officieren van justitie en belangrijke politiebazen. Wij zijn nu echt benieuwd naar wie dit allemaal zijn? Sowieso een paar die Ad gebeld heeft om een hand boven zijn hoofd te houden en dit in een doofpot te stoppen zeker…

De leiding van de nationale politie heeft het onderzoek naar mogelijke misdragingen ‘fors uitgebreid’.

Dus dit is eigenlijk een kwestie van oke… we moeten nu zo snel mogelijk uitvinden hoe of wat met andere leidinggevende voordat de pers er achterkomt of voordat er een klokkenluider naar voren stapt wat ons allemaal gaat nekken.

Wat WIJ willen weten is hoeveel GEVANGENISSTRAF Ad Smit, zijn handlangers en de acht anderen die hij ge-snitched heeft gaan krijgen voor deze wanpraktijken. Met zijn positie als iemand die criminaliteit tegen moet gaan vragen wij nu dus om een hele FORSE uitspraak en straf om de rest af te schrikken. Toch?

Of is het Crime does pay als je bij de politie gaat werken? SMFH!Pedofiel die eigen dochterje (3) misbruikte en filmde, moet jaar de cel in

Ik wilde schoenen kopen via het internet maar werd vervolgens voor 260 euro opgelicht