in

F-Society: We moeten even heel gauw praten over dit

???

Je ziet dit steeds vaker voorbij komen op social-media. Mensen die alleen een relatie aangaan zodat ze een dak boven hun hoofd hebben. Je ziet het dus ook steeds vaker voorbij komen omdat mensen echt ge-exposed worden ermee. We don’t give a flying fuck tijdperk.

We get it bruh… je bent wanhopig en wilt niet onder een brug slapen. Dus wat doe je? Ja gaat van de ene wijf naar de andere, maakt ze ondertussen zwanger, belooft gouden bergen die toch nooit zullen komen en rekt het zo lang mogelijk uit. Soms wel van stad tot stad. Eerst woon je in Amsterdam, dan ergens in Brabant en na 9 maanden in Dordrecht of Eindhoven. What ever, het is maar een voorbeeld.

Zwanger. Beste excuus om 9 maanden lang op haar zak te teren en haar te behandelen als een koningin door simpelweg alleen maar lief en zorgzaam te zijn. Maar als de baby daar is, ben JIJ nog steeds dezelfde persoon. Een fucking BUM ASS fuckboy. Een ware Dirty John … dat soort psychopaten heb je ook nog eens rondlopen. Dringen je leven binnen en verwoesten het helemaal. En daarna, op naar de volgende! LMFAOOOO!

Geen goals, geen ambities, totaal geen vaardigheden behalve een zogenaamde gangster die naar eigen zeggen buiten de maatschappij valt en daar iedereen de schuld voor geeft behalve jezelf.

You need to wake up my man/ girl. Neem tenminste niet steeds nieuwe kids. En lady, het zelfde geldt voor jou! Want je hebt ook vrouwen die dit soort shit doen.

Schaam jezelf en educate jezelf. Dit onderwerp is verder, naar ons weten, nooit bespreekbaar gemaakt op een platform. Wij doen dat gewoon…

Er zijn bepaalde WARNING signs om dit van te voren te kunnen spotten bij iemand. Mensen moeten echt naar CV’s vragen voordat ze weer in een relatie springen met iemand. Kijk op die gene zijn bankrekening, in die gene zijn broekzak, vraag naar diploma’s, does what he or she say make any sense? Een paar honderd euro op zak is geen fortuin en is zo op, waarschijnlijk gestolen van de vorige partner. Ook dat nog eens.

Het belangrijkste natuurlijk. Heeft die gene een eigen woning EN wordt de huur op tijd betaald? Stop met die nonsense….

Springen jullie niet zomaar in de ene relatie na de andere omdat je daddy issues hebt. Wake up!Funny: Oudere broers kunnen echt misselijk zijn tegen hun zusjes

De trailer van Disney’s Live-Action film “Mulan” is eindelijk hier