in

F-Society: Na de zoveelste liquidatie is het tijd voor een andere aanpak

Disclaimer: Dit artikel is niet geschreven om criminaliteit te verheerlijken, noch het te adoreren of te beschouwen als iets wat moet kunnen of normaal is. We ontkomen er gewoon niet aan dus het is tijd voor een nieuwe aanpak.

Dit artikel is gericht aan de jongens op straat. Jullie zijn verkeerd bezig. Het geweld moet een keer stoppen. Het gaat hier om geld dus jullie zijn als het ware zaken aan het doen, probeer dit gewoon eens eerlijk te doen met elkaar. Jullie rippen elkaar, beduvelen elkaar, snitchen elkaar en dat laatste gebeurd toch wel. Of je nou met een ijzeren hand regeert of niet. Of je nou angst wilt bewerkstelligen bij mensen die mogelijk hun mond zouden voorbij kunnen praten of niet. Het gebeurt toch wel. Je moet gewoon niet zo lopen pochen met je shit, dan heeft niemand iets door verder.

Treintjes met flessen bij de vip, luxe vakanties (dit moet nog kunnen), gouden klokken, auto’s van een paar ton? Is dit het waar je het voor doet? Weet je nog die tijd dat je zwart moest rijden met de metro? Of dat je moeder haar huur niet kon betalen? Of dat je van die afgetrapte schoenen aanhad naar school? Dat probleem had je allang opgelost toch? Hoezo een AP of een Rolex van 50 ruggen? Ben je niet goed in je hoofd ofzo? Ga je die shit meenemen met je als je zes voet onder de grond ligt straks?

Het gaat daar allang niet meer om nee. Je bent je doelen kwijt en bent een hebberige varken geworden. Dat is wat je bent nu. Ooit wou je iedereen om je heen uit de goot helpen. En dat kon ook met een klein beetje steun maar uiteindelijk heb je een auto gekocht van 3 ton SMFH.

Kijk maar naar al die jongens die aan de top waren. Stuk voor stuk worden ze uiteindelijk toch wel afgeknald of verdwijnen voor jaren achter de tralies. Als er 20 jaar tot levenslang boven hun hoofd hangt, lappen ze toch alles en iedereen bij elkaar. Dan gaan ze naar elkaar wijzen met de vingers en zoveel mogelijk namen noemen om een deal te kunnen sluiten. Dan is het gewoon iedereen voor z’n eigen en proberen ze allemaal hun eigen hachje te redden. Dit hebben jullie dus te danken aan liquidaties en moordzaken. Die shit moet stoppen een keer.

Daarnaast heb je ook nog eens jaloezie. Die heeft een duurdere auto en klokkie dan de ander en zo proberen jullie elkaar te overtreffen en vaak nog eens in elkaars vaarwater te gaan zitten. Jullie zijn echt verkeerd bezig!

De Amsterdamse onderwereld is al LANG niet meer wat het ooit was. Jullie schieten op elkaar voor het minste geringste tegenwoordig. Huren van die kleine jongetjes in die nog nooit met een vuurwapen hebben geschoten en gooien ze in het diepe met een automatische wapen. Zomaar even in een woonwijk waar kinderen liggen te slapen of over straat lopen met hun ouders. Vaak betalen jullie achteraf ook niet eens. Jullie zijn echt een stelletje waardeloze ramptoeristen bij elkaar weet je dat?

Jullie hebben een korte termijn visie. Altijd al gehad. Leven van dag tot dag omdat jullie bang zijn dat jullie tegen de lamp aan zullen lopen. Hoe meer je verdient, hoe groter de kans is dat dit ook gebeurt.

Daarnaast zijn jullie ook nog eens fakking gierig. Want het is nooit genoeg tegenwoordig. Nooit genoeg om te stoppen en een zaakje te beginnen waarmee je voortaan eerlijk je centen kan verdienen. Willen altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en gunnen niks aan niemand, behalve jezelf. Schaam je gab.

Als het goed gaat met je moet je je tafel langer maken en niet muren om je heen gaan bouwen. En stop met het gebruiken van drank, drugs en weet ik veel wat voor shit jullie nog meer doen tegenwoordig. Die zooi maakt je paranoïde!

En dan heb je van die grote jongens die jaren gedisciplineerd onder de radar van alles en iedereen door bewegen. Miljoenen verdienen en uiteindelijk toch op de most wanted lijst komen te staan. Was je achteraf toch nog een ezel of niet? Je gierigheid en hebberigheid heeft je toch uiteindelijk de das omgedraaid. Je had kunnen investeren in iets wat legaal was en al je mensen om je heen te vreten kunnen geven. Een echte baas zorgt namelijk ervoor dat iedereen om zich heen eet.

En als excuus gebruiken dat je op die level er niet zomaar eventjes uit kan stappen. Dat is bullshit. Je hebt een bovengemiddelde IQ en toch verzamel je van die kleine randdebielen om je heen om het vuile werk voor je op te knappen. En zo begin je je eigen graf te graven.. jullie zijn echt op helemaal niks tegenwoordig.

There used to be a time where there was honor among thieves. Die tijd moet terugkomen. Daar heeft de maatschappij uiteindelijk in zijn algeheel gewoon meer aan want onze economie draaide zowat helemaal op zwart geld.

Het is tijd om alle vetes te begraven en terug te gaan naar zero zero. Stelletje tweedehandse criminelen zijn jullie tegenwoordig, echt waar.Brace yourself: deze week wordt het 40 graden

Jason Momoa krijgt zijn eigen ‘Simpsons’ Character