in

F-side opent aanval op Wesley Sneijder, Sneijder reageert

Gister klonk er vanuit de hoek van de Amsterdamse F-side een hard statement tegen Wesley Sneijder. De Utrechtse ex-ajacied heeft volgens de Amsterdammers zijn mooie carrière te danken aan Ajax. Toch verkiest hij Utrecht boven Ajax en dat laat hij zó weten.

De ex-international speelde 9 jaar in de jeugdopleiding voor Ajax, brak door en haalde het Nederlands Elftal voordat hij naar Real Madrid verkaste. Ondanks de mooie tijd die Wesley heeft gehad in Amsterdam, is hij tegenwoordig absoluut niet populair bij een groot deel van de Ajax-fans. Zij verwijten hem dat hij ‘popie jopie’ doet in de Utrechtse Galgenwaard en zijn afscheidswedstrijd in datzelfde stadion heeft gepland. Bovendien nemen ze Sneijder kwalijk dat hij voor de bekerwedstrijd tussen beide twee clubs schreeuwde dat zijn FC Utrecht het team van Ajax zou slopen. De boze Ajax supporters brachten hierom dit statement naar buiten:

De supporters van de F-Side noemen Sneijder een ‘valse hond’ die vooral uit de buurt van Amsterdam moet blijven en de N201 (de provinciale weg die ter hoogte van Vinkeveen de A2 kruist) niet meer mag passeren. Sneijder reageert met het volgende filmpje, waarin hij precies die weg passeert met op de achtergrond het clublied van Utrecht. Gewaagd hoor, Wesley.Selma wil daten met model, maar wordt KEIHARD afgewezen

Bol.com heeft een Lamborghini review geplaatst van een ene Dave