in

Eyeliner potlood vast in je oogkas? Lees hier hoe je dat voor elkaar krijgt…

Uitschieten met je make-up is waarschijnlijk het ergste wat kan gebeuren tijdens je make-up doen in een bewegend voertuig? Guess again…

Uitschieten en overnieuw moeten beginnen is een nachtmerrie. Je moet vrouwen ook absoluut niet storen tijdens het aanbrengen van Eyeliner want owee als ze per ongeluk uitschieten. Dan krijg je echt de wind van voren. Make-up vlekken zijn ook niet heel erg cool op je outfit van de avond maar dit is allemaal dus niet het ergste wat je overkomen kan.

Reddingswerkers in Bangkok, Thailand, werden onlangs opgeroepen voor een klein auto-ongeluk in het district Ratchathewi. Een Taxi was tegen de achterkant van een langzaam rijdende vrachtwagen geknald, maar terwijl dergelijke ongevallen heel frequent zijn en zelden ernstige verwondingen tot gevolg hebben, had de passagier achter in de taxi een wond aan haar linkeroog opgelopen.

Hulpverleners troffen een vrouw aan die eyeliner gebruikte toen de crash gebeurde, dus het potlood zat vast in haar oogkas.

“Haar oog bloedde niet, maar er stroomde wat bloed uit haar neus de twee organen zo nauw met elkaar verbonden zijn”, vertelde vrijwilliger Thanabodee Sabbodi aan Amarin TV. “Ze was nog steeds bij bewustzijn en aanspreekbaar toen we aankwamen.”

De vrouw had echter hevige pijn dus moest ze naar het nabijgelegen Rajavithi-ziekenhuis worden vervoerd. Na een operatie heeft de vrouw ontzettend veel geluk gehad. De potlood zat namelijk vast in het witte gedeelte van haar oog dus haar zicht is niet permanent beschadigd.

De vrouw is inmiddels al in staat om haar linkeroog enigszins te openen en zal naar verwachting in de nabije toekomst volledig herstellen.Eén van de meest langlopende NL catfish-accounts op Facebook

New Music Friday: Het is weer weekend dus check deze lijst