in

Eye Candy: Roxeanne Hazes poseert naakt voor LINDA.meiden

Credit: Instagram/ Maxime Cardol/ Linda.meiden

Roxeanne Hazes heeft een naakt shoot gedaan voor LINDA.meiden en de foto’s liegen er niet om. Er wordt weinig aan de verbeelding overgelaten.

Ze zette het geheel online via Instagram en plaatste daar de volgende caption bij:

Vanaf vandaag ligt het @linda_meiden Winterboek in de winkel en daar ben ik maar wat trots op! Mijn verhaal over gepest worden, faalangst en het creëren van zelfliefde in welke maat dan ook. Een flinke dosis #bodypositivity en onbewerkte nudes. ❤️?? Fotografie: Maxime Cardol.

Check een aantal van de foto’s hieronder:

View this post on Instagram

Een jaar geleden had ik waarschijnlijk nog “NEE!” gezegd tegen een shoot als deze. Al vanaf kleins af aan deal ik met faalangst en een laag zelfbeeld. Mede gecreëerd door mijn toenmalige omgeving en social media. Er werd mij gevraagd om voor eens een eind te maken aan het onrealistische beeld waar we dagelijks mee geconfronteerd worden. Dat betekent: 9 pagina’s in de @linda_meiden met naakte, onbewerkte beelden. En dat vond ik (op weg ernaartoe) eng, spannend en ongelofelijk ongemakkelijk. Ik zei “Ja!” omdat ik dit een belangrijk onderwerp vind, omdat ook ik mijn hele leven al stoei met een eetprobleem en het eigenlijk gewoon spuugzat ben dat mensen daar allemaal iets van mogen vinden en mij bewust of onbewust steeds een kut gevoel geven. Tijdens deze shoot ging voor mij de knop om en heb ik nog nooit zoveel van mijn lichaam gehouden als toen. En dat gevoel ben ik eigenlijk niet meer kwijt geraakt. DIT is het huisje van mijn kind geweest. DIT ben ik, sterk maar kwetsbaar. En ik ben maar wat trots op deze foto’s. Lieve meiden, omarm jezelf eens wat vaker. Je mag er zijn. Met een maatje meer of maatje minder.??❤️ Vanaf morgen is het @linda_meiden Winterboek overal verkrijgbaar. Fotografie: Maxime Cardol @maximecardol Styling: Mary-Lou Berkulin @marylouberkulin Visagie: Charlotte Niketic @charlotteniketic LINDA.meiden @linda_meiden #LINDAmeidenWinterboek

A post shared by ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) onWe hebben een Netflix hack voor jullie met een volledige lijst met geheime codes

Dakloze man giet emmer met warme diarree over het hoofd van willekeurige vrouw